zeynep59 Biz daha 🍅 domates tam 17 haftalık olduk ama ben aşırı şiştim yüzüm gözüm sürekli şiş bu neden olur acaba aşırı yiyen biriside deyilim şu ccok.az içiyorum ama bu hafta içi kontrole gideceğim sırf bu yizden
Damladzdslk Bibebek_2kedi güzel ama bol ağrılı çok şükür bide ikinci olduğu için koca göbekli erken çıktı 😂🤭
Merve_kucuk Bibebek_2kedi iyiyim çok şükür rahat geçiyor. Kızımdayken de rahattı hamileliğim🤗 30 Aralık randevum var özledim miniğimi 🫠
Sazenin AnayimBenAna_ göbüşüm önden önden gitmeye başladı iyice 🤰 iştahım çok açıldı yaa senin de öyle mi 🫠 senin nasıl gidiyor
Busraap danla2711 cumartesi 😍 ama seninle aynı haftadayız seninde misafirin mayısta gelecek sanırım ☺️
danla2711 Busraap evett🥰🥰 benimde normalde cumartesi 18+0 olmam gerekiyordu 3 gün geç döllenmeden dolayı geriden geliyoruz😂🥰 ilerleyen haftalarda arayı kapatırız muhtemelen 😂🥰 sat 17 ağustos benim😍 minik misafirim mayısta gelecek son adet tarihime göre 24 mayıs gözüküyor 😍
4207smyy_-_ LLimonn evet benimki 7+5 tahmini doğum 7 temmuz gibi heralde ama belli olmaz Ağustos sonu daolabilir siz nerde yaşıyorsunuz bu arada ben Antalya