A_nuur19 kızlar benimde bat 1 Ocak bu ara sabah uyanınca çok bel ağrısı oluyo gün içinde de oluyo göğüslerim hassas gibi inşallah psikolojik değildir 1 buçuk senedir istiyoruz Ekim ayında düşük yaptım rabbim inşallah 2025e musmutlu haberlerle pozitif görmeyi nasip eder . Dün rüyamda yeni doğmuş bebek gördüm benim bebeğimdi ve bir yandan da acilde hamilelik için kan verecektim değişik bı rüyaydı hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur ☺️🤍
12betul bysnmrv gebe olarak isteyen dileyen herkese dua edeceğim . Rabbim annelikle taçlandırsın inşallah . Hepimize de hakkıyla analık yapmayı nasip etsin ❤️ dualarımda her zaman dileyen herkese inşallah
bysnmrv Kızlar işinizi gücünüzü bırakın buna bakın 😂 bat 1 Ocak, bu sabah yaptım hayali bi şey gördüm ben, fotoğrafı koyulttum böyle daha çok görünüyor 😂
Farida_Aliyeva_ bysnmrv vAllahi ben gördümmmmmmmm hemen yarın kan testi yaptırrr inşAllah 2024 bitmeden alıcan o güzel haberiii bizde bekliyoruzzz
Farida_Aliyeva_ bysnmrv evet ya çıkar bende 10 gün kalıyordu yaotım öğrendim içini ferah tut olucakkkk😍🩷
babyylve_ bysnmrv valla bu testi yarın dene veya öbür gün daha net görürsün ben gördüm ama umarım kuruma değildir
bysnmrv Farida_Aliyeva_ hahaahha ya çok tatlısınn bence gecikmeyi bekliyimmmm yılbaşı günü bi test daha yağiyim netleşir demi 😻😻👯♀️👯♀️ buyrun halaya 😂 eğer negatifse de sağlık olsunnnnn 🥹
Farida_Aliyeva_ bysnmrv 👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️ olucak kız olucakkk içime doğdu olucak yok ya erteleme bence git kan ver
1tosbikannesi bysnmrv 😂😂 çarşamba akşam üstü bende test yaptım silik çıktı eşime söyledim gidelim acile kan verelim dedi bende kan almazlar beni gebelik şüphem var desem polikliniğe yollar direkt dedim sonrasında gittik triajda midem bulanıyor karnım ağrıyor midem bulanıyor dedim doktora da reglim gecikti gebelik şüphem var ilaç uygulayacaksanız önce test yaptıralım dedim öyle baktırdım
bysnmrv 1tosbikannesi mantıklı 😂 yılbaşı günü öyle yaparım olmadı yaa, tabi kaset test de yaparım önceee 🧸