Kızlar günaydın
Geçen hafta pazartesi kese görmüştüm bu pazartesi tekrar gitmem gerekiyordu ama cuma günü kanama oldu hemen acile gittim çok ilgilenmedi doktor akşam üstü olduğu için başka bi hastaneye gitmek gibi şansım olmadı baktı ultrasonla ama cihazları çok kötüydü bi kese gibi bişey görür oldu ilk 5 küsür sonra 7 küsür sonra 10 küsür milim ölçtü. Daha sonrada reçete verip gönderdi devam ederse gel dedi hafta içi. Neyse verdiği ilaç progestanmış ben zaten kullanıyordum bunu. Ertesi günü cumartesi günü özel doktoruma gideyim dedim malesef ogün izinliymiş başka doktora girdim. Baktı kese bozulmuş kanama var felan dedi ama inanın oda biraz umursamazdı. Hemen kürtaj felan dedi açıkçası ben istemedim düşüyorsada hani kendi düşsün dedim bunun için ilaç vermedi çıktım ordan. Ama cuma yoğun kanamam vardı cumartrsi çok değildi pazar ve pazartesş hiç yoktu silersem kahverengiydi. Bugün gene gittim doktoruma beni geçen hafta çağırana öalesef oda nçbet çıkışıymış yarın gel dedi asistanı. Hangisine güveneceğimi şaşırdım kanamam yok kese bozulmuşmudur gerçekten y