1Ali Seymaoztrk27 canım seninki ilginç ya ilk attıkların kıza benziyor burda da ilk fotoğrafta çıkıntı var eğer kordonsa kız diyorum ama emin değilim
Seymaoztrk27 1Ali 2 hafta once kesin erkek dedi 5 gün sonra gittim kız dedi aklımız karıştı ama ilk fotoda biz çıkıntıyı çok net gorduk
Lavin_1 @1Ali https://mutluresim.com/image/1pIAEu 7 haftalık vajinal muayene bizede bakar mısınız rica etsem🙏
1Ali Gulenay05 ben erkeğe benzettim ama kordonda olabilir o yüzden sormuştum başka resim var mı diye erkek diyim bir sonraki kontrolde bidaha atarsanız yine bakarım
1Ali Seymaoztrk27 evet çıkıntı gözüküyor kordon olma ihtimalide var tabiki ama bilemedim, kaç haftalıksınız bir sonraki gidişinizde net bir şey söyler artık
Lavin_1 1Ali Ay inşallah bi oğlum var bide kızım olur insallah oncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun tabi 🤲 7 ocakta kontrol atarım yine cok tesekkur ederim🙏
Zbydkc 1Ali Birde bole bir resim var genel olarak video var elimde fotoğraflarda net değil hiç tekrardan teşekkür ederim 🥰
1Ali Seymaoztrk27 yanılma payı olabilir tabiki detaylı ultrasonda net öğrenirsiniz ama bacak arası dolu yani bilemedim erkek gibi
Ftmnrelf  Banada bakabilir misiniiiiz 🙏
1Ali Zbydkc ilkinde gördüğüm çıkıntı kordon olabilir burada nubu kıza benziyor son attığınız resmi baz alırsam kız derim🌸