1Ali MelooosAnne oyy hayırla sağlıcakla gelsin inşallah 😍 haftası küçükmüş bir kaç hafta daha bekleyin yinede alışveriş için bence🤍
Sureyya-2626 1Ali 22. Haftadayim şuan hala belli olmadı maalesef çok var daha. Detaylı ultrasona doktorlar kız dediği için yüzdeli bende kız diye inandım
1Ali Sureyya-2626 detaylıda belli olur inşallah🤍 belirsizlik birazda zor oluyor alışveriş yapıcaksın elin gitmiyor bu sefer cinsiyet belli olmadığı için
MelooosAnne 1Ali Kizim var oğlumda olursa çok sevinirim Aminnn inşallah canim benim teşekkür ederim bekleyeceğiz bakalım 🩵🙏
Sureyya-2626 1Ali aynen öyle canım beslenme setini Pembe aldım risk alıpta kıyafet almadım çok fazla artık belli olsun da 5 aylık oldu hala öğrenemedim normalde en geç 15 16 da söylerler cinsiyeti
Sureyya-2626 1Ali cinsiyetimiz belli oldu bugün tahminler, belirtiler yanıltmadı prenses annesiyim teşekkür ederim kız hayalim gerçek oldu erkek der diye endişe ettim sağlıklı olsun da öncelikle
1Ali Betul_kuss formun ana sayfasından üç çizgiye tıklayın resim yükleyi seçin istediğiniz resmi seçin ilerleyin en sona geldiğinizde Linkin üzerinde kopyala yazar ona basmayın linki kendiniz kopyalayıp buraya yapıştırın. Video yüklenmiyor
1Ali Sureyya-2626 bazı bebişler saklanıyor maalesef, detaylıya girmeden bol bol yürüyün tam kapıdan girmeden bir kaç dakika önce çikolata +kahve olur vişne suyu olur mutlaka için göster minik kendini