Herkese iyi geceler. An itibariyle 36+2’den merhabalar. Geçen hafta doktor kontrolüne gittim. Bebeğin gelişiminin 2-3 hafta önden gittiğini, kafasının büyük bebeğin iri olduğunu söyledi. Şekerden şüphelenip açlık tokluk kan ölçümü yaptı şükür ki şekerim çıkmadı. O zaman genetiktir iri bebek olacak bu dedi. Kocamın tarafı falan biraz iri kafalıdır sanırım onlara çekti. Ben hamilelikte çok kilo aldım 20 kilo kadar tabi onun da etkisi çok sanırım bebeği baya beslemişim heralde. Diyet verdi ama hiç uymadım 1 haftadır. Sanırım gelişimi biraz yavaşlasın diye diyet verdi. Karnım zaten çok büyük gören sabah akşama doğuracağım zannediyor. Basından beri hep karnım büyüktü. İc karnım dar heralde diye düşünüyordum ama demek bebek de fazla büyükmüş. Sizce bu gidişat ne olur ? Ben normal doğum istiyorum ama diyete falan uymazsam bebek daha da gelişir de sezeryan mı der sizce doktor ? Geceleri uyku haram oldu zaten taş gibi oluyor karnımda sanki 100 kiloluk bir gülleye dönüşüyor. O kadr ağırlık yapıyor ki çok zorlanıyorum şimdiden.