Edanur58 Merhaba hanımlar ben 23 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim geceleri resmen uyku problemi yaşıyorum zor uyuyorum sebepsiz şekilde anlamış da değilim neden böyle oluyor acaba bir ben mi böyleyim☺️
seyma0661 Edanur58 genel olarak gece oturmayı sevdiğim için bende geç uyuyorum gündüz erken uyanınca canım sıkılıyor 🤣 ama sizin bitane dana çocuğunuz varmış yorulmuyor musunuz 🥹 ben gündüz herhangi bi efor sarfetmedğğim için gece oturmasına alıştım yorulmayınca uykum da olmuyor
Maviniz Edanur58 36+6 yım bu aralar aynı durumdayım donememek çabası zaten 😂😂 yatakta panda gibi yuvarlaniyorum
Gunduzanne Edanur58 sabahlara kadar koltuklarda geziyorum tv kanallarında geziyorum böyle çileden çıkmış durumdayım
Edanur58 seyma0661 valla yorulmuyorum desem yalan olur tabi ki ben hamilelik öncesi bu kadar durmaz uyurdum ama şimdi uyumak istediğim halde uyku yok maalesef ☺️
afra119- seyma0661 inanki bitane çocuğun daha çok uykuların kaçıyor çünkü anca gece dinlenip istediğini yapabilirsin 😂
Edanur58 Maviniz sizin o zamanları çok iyi hatırlıyorum ilk gebelikten Allah yardımcınız olsun yerinizden kalkarken😀😀bana şu an bile eziyet gibi
Maviniz Edanur58 saolun 🙃 eskiden de happymom kullaniyordum happykidse geçtim de ama yine hamile olunca başa sardım 😂
Edanur58 seyma0661 kendimizi öyle avutalım diyorsun peki ne diyeyim güzel teselli arkadaşım☺️yine de inşallah uyku problemi olmayan akıllı uslu bebelerimiz olsun diyelim😀
seyma0661 Edanur58 hahahaha amin insallah 😂 2 saatte kalkıp emzirme işi gözümü korkutuyor benimde artık panda gibi gezerim ortalıkta 🐼