Merveuyndk766 Kızlar merhaba 2 gündür bobreklerimde aşırı derece ağrı var şimdide kasıklarım ağrıyo şidetli bir şekilde karnım ve belime vuruyo bu durumu yaşayan var mı normal mi sizce napmam lazım
Gulcag Merveuyndk766 doktoruna mutlaka söyle böbreklerine baktır canım ben böbrek genişlemesi ve taş yüzünden 20 gün hastanedeydim aksatma sancı böbrekten gelmez çünkü.
Gulcag Merveuyndk766 yapabilir kuzum takibe aldır üroloji uzmanına görün mutlaka aksatma inşallah sorun çıkmaz ama sen İhmal etme
Merveuyndk766 Gulcag canim bide ben 27 haftalık hamileyim erken doğum riskim var 10 dakikada bir sanci giriyo karnım taş gibi oluyo normal mi bu ilk gebeliğim
Gulcag Merveuyndk766 riskin varmış aşkım yanlış yönlendirmek istemem ama normal olması lazım hepimiz de oluyor çünkü ben 39 oldum 27den beri var. Doktorunla bağlantı kur durumunu bilsin özele gidiyorsan.
Merveuyndk766 Gulcag özele gidiyorum canim geçen kontrolumde doktor bebeğin aşağı indiğini ve ters durduğunu söyledi ilk 3 ay kanamam oldu benim düşük riskim vardı onu atlattım şimdide erken doğum riskim var
Gulcag Merveuyndk766 bol bol dinlen kuzum inşallah zamanın da gelir çok stres yapma düşme bebekler çok güçlü İnan ben neler yaşadım bu haftayı görmez dediler bak şimdi 39 haftalık oldum duanı et rabbim korur için rahat olsun 😇 sen kendini yorma zorlama yeter 😘