Niketlug 32 hafta hamileyim artık mide yanması mide ağrısı mide kasılması gibi şeylerin şiddeti tavan yaptığı zamandayım önceden ayva ayran alternatif şeyler ilaçlar geçirirken artık hiç bir şey fayda etmiyor azıcık bile yesem kusuyorum ve kusmalarım artık kanlı oluyor bu durumu yaşayan oldu mu ?
Gullusah92 Niketlug bende şuan yaşıyorum. İçim yanıyor resmen 😢 pelte gibi çıktı,çok afedersiniz. Sizin geçti mi? Saat kaç oldu gram uyuyamadım.
Hilalgg Ben yaşadım kuzun gebeliğim hep kusarak geçti bu haftalarda benimde kusarkeb bazen kan geliyordu boğazlar tahriş oluyor bir süre sonra gene de doktoruna söyle ama gittiğinde
Niketlug Hilalgg bi ilaç önerdi sizde nasıl oldu bu süreçte beslenme şeklini nasıl yaptınız ne yaptıysam fayda etmedi bende
Moon9551 20 haftalarımda bi kere bende de oldu. Gece acile gittim çocukta sorun yok boğazın tahriş olmuş dediler ama doktorunuza sorun yine de
Niketlug Gullusah92 bende de aynı inanın ki gece olmasını istemiyorum kussam da rahat edemiyorum bu sefer ağrıma ekşime oluyor ne duyduysam denedim ama fayda etmedi
Gullusah92 Niketlug ben 2 gün yemek yiyemedim, en son serum yedim 2 kere, mide sıkışıyor bebek büyüdükçe, ben en son artık turp yiyerek mideyi harekete geçirdim, şükür şuan iyiyim, sadece su içip yatınca yanma oluyor.
Niketlug Bir aydır nerdeyse yemek yiyemiyorum maalesef yesem de bi saat olmadan kusuyorum duyduğum her yöntemi denedim nafile serum da denedim oda fayda etmedi son 30 günüm kaldı böyle böyle dayanıcaz mecbur :(