Arkdaslar merhaba. 2 aralk son regl tarihim. Bitince yuskek riskli donemde geri cekilerek bir iliskim oldu esim bise yok dedi emndi snra acaba icine kacmis olablir mi dedi sabah iicmden biraz.akimti oldu gece yasanan iliskkden 6 saat sonra falsn. Ben suphelendim ama ilac icmek aklima huc gelmedi. Akan neydi onu da bilmiorum. İlişki sırasında doktorun onerdigi vajina ph ile uyumlu ainara jel kulllanmistim bu arada… iliskiden 36. Saat sonra ella ictim ella 3 gun karin agrisi depresiflik yapti bana sonra etkisi gecti. Neyse suan reglime son 4 gun kaldi asiri kasik ahrim gogsum hasasalasti biraz sisti..duygularım gelgitli cok istahim acik. Regl boyle goguslerim boyle olmazdi benim bukadar hassas….sizce hamile kalmış olma ihtimalim var mi. Suan çocuk istemiorum ve ck stres oldim. Yoksa İlac içtiğim icin boyle belirtiler yasiyor olabilir miyim. İlac boyle belirtiler yapar mi regl oncesi…Lütfen böyle bise yaşayan varsa deneyimlerini paylasablir mi. 3 ay öncede kürtaj oldum bebek kalbi durdu. Çok stres oldum 🥴🥴🥴