Yaprakunallar Kızlar bat 25 bugünkü testim ben renksiz gölge görüyorum nedense ya kafayı yedim ben galiba illa görmek istediğim için 🥹
nevoliko Yaprakunallar Bahsettiğin çizgiyi gördüm gibi ama bana da güven olmaz ben de çizgi ararken kör olanlardanım 😂🤦🏻♀️ Hangi marka test canım? Bazı markalarda böyle yalancı silik çizgiler olabiliyor çok yanıldım bu şekilde
Yaprakunallar @“gokcekocyigiit”#p35066773 kabın içersie 20 sn tuttum öyle yazıyordu elimde bakınca gölce var ama rengi yok belirgin çizginin yanında fotoğrafta bellide olmuyor kamera pürüzsüzleştiriyor
Hizliveofkeli Ne yazık ki ben göremedim. Umarım vardır. Genelde gölge gibi değil ama hafif bile olsa bir pembelik oluyor.
Yaprakunallar Hizliveofkeli evet kırmızımsı pembemsi birşey yok sadece arkadan gölgesi var renksiz kuruma çizgisi sanırım nasip değilmiş bu ayda
Yaprakunallar Aliyekorkmaz-27 en sağdaki çizgi değil kontrol ettim oraya kafar ıslanmış yanı kuru çizgi gibi durmuş
Yaprakunallar nevoliko awox markayla yaptım sanırım okadar görmek istiyoruz yaratıyoruz beynimizde çizgi kabullenmek istemiyoruz
LLimonn Yaprakunallar üzülme moral önemli böyle şeylerde ve olmuyor diye kurma akışına bırak Böyle diyorum diye de kızma hani demesi kolay değil bende çok şey yaşadım umarım tez zamanda istediğin olur😇🤲
Hizliveofkeli Yaprakunallar öyle düşünme lütfen bat ne zaman? Bu ay olmasa da yine olur. Ben de zamanında bu gölge gibi şeyleri görüp delirenlerdenim. Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah