LLimonn Kendimi durduramıyorum 😅😅 sürekli karnım acıkıyor tamam normalde iştahlı biriyimdir ama bu hamilelik hepten açtı iştahımı
Senanur07 LLimonn ben de aynen öyle özellikle akşamdan sonra geceleri çok acıkıyorum sürekli canım birşeyler çekiyor
Alp2108ask LLimonn benimde aynı şeyle başım dertte. 🥹 Hem çok acıkıyorum hemde çok hızlı yemeye başladım. Önceden yemeğin tadını ala ala yemek yerdim şimdi saniyeler sürüyor. 🥹30 haftalığım 7 kg aldım. 5. Aya kadar sadece 1.5 kg almıştım 🫨🫨
yeni_anne2 LLimonn sandivıc hazırlayıp süt ısıtıyorum saate diyeceklerim bu kadarr 😅🤣 Akşama kadar da yedim hep ama yapacak bir şey yok 🤭🌸
1Anneadayiiii LLimonn bende öyleyim ya 🫣 tatlı yesem ekşi canım çekiyo ekşi yesem başka bişey canım çekiyo gece 4 de bile yemek yiyip uyuyorum o derece 😂
LLimonn Senanur07 ya böyle yemekten bir kaç saat sonra meyve yiyorum ama dediğin gibi yatmaya yakın sanki hiç yemek yememişim gibi maşallahh😅😅
LLimonn Alp2108ask benim henüz 2 aylık🫣😅😅 valla bende hızlı yiyorum bu akşam meyveyi yavaş yedim eşim şey diyor hayırdır yemek mi istemiyorsun 😂😂ben naneyi yemişim sağlıkla kucağına al inşallah🤲
Alp2108ask LLimonn miden bulanmıyorsa ne güzel 🙈 genelde ilk aylarda bulantı oluyor bu konuda çok şanslısın 🌹 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🌹💕
LLimonn yeni_anne2 😂😂😂😂valla bende az önce kahvaltılık atıştırdım yettimi hayır ama nabim afiyet olsun😅😅😅
LLimonn Alp2108ask bulanmakla bulanmamak arasında ilerliyorum😅😅 hemen bir tuzlu salatalık yiyip bastırıyorum 😁inşallah çokca aminnn🤲
LLimonn 1Anneadayiiii ben hep tuzlu yiyorum ya ödemden şişicem gibi geliyor💆🏻♀️ Az az sık sık ye diyolar iyi de doymuyoz ki yani😂😂 Sürekli suda içiyorum oda daha cok açıktırıyor Ye valla canım ama yinede kontrollü gitsek yeri var sanırım ileriyi düşünemiyorum yoksa🫢
1Anneadayiiii LLimonn az az ye sık sık ye nasıl olcak acaba kendimizi durduramıyoruz zaten 😂😂 aynen kontrollü gitmek iyi de engel olamıyoruz baksana 18+2 haftalığım ben 6 kilo almışım şimdiye kadar 😂
1Anneadayiiii LLimonn aynen galiba yarıyo 1 hafta önde gelişimi dedi doktor bu da beni mutlu ediyo tabi 🥰 oğluşum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kilolar verilir inşallah 😂
LLimonn 1Anneadayiiii günaydınnn :)) Oh oh maşallah bak demek ki güzel besleniyorsun🫠 Ya herşeyden önce tabiki bebişlerimizin sağlığı Peşinde koşarken dediğin gibi gider o kilolar😅