Ecrn21 32 haftadayım bebeğin hareketlerini gün içerisinde hissedemiyorum eskisi gibi kuvvetli değil ama sadece belli bi yerde toplanıyor bu normal mi anlamadım ne olduğunu;(
Yalinn8 Ecrn21 ben de 32 yim, her gun farkli oluyor zaten oyle cilginlar gibi tekme atan bi bebis diil ama mutlaka hareket hissediyorsan sorun yok bence, o toplanmalar bende de oluyor yavas yavas derim agrimaga basladi hattaa
Defnemveannesii Ecrn21 Benimde aynı bende 32deyim eskisi gibi sert değil korkuyo insan sanırım stres yaptıkçada daha çok hareketi azalıyo özellikle sabah kalkınca toplanmalar daha çok oluyor 😔
tugce4161 Ecrn21 bende 33+2 dayanamadım bugün kontrole gittim ben çok tedirgin oluyurm doktoruma göre normal uyuyordur dedi 🙄soluna yat dinlen bol bol dedi çok şükür iyiyiz ama 5.gebelik ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için çok tedirgin oluyurm galiba stres yapıyorum birazda bizim kız biraz tembel.olacak keyfine düşkün sanırım benim yüreğimi ağzıma getiriyor 😍😍
Ecrn21 Defnemveannesii bende diyorum herhalde bişey olmuş olsa toplanma olmazdı değil mi hareketleri azalmış tamam ama allah korusun bişey olsaydı o bi tarafta toplanması olmazdı
Ecrn21 Bende kan sulandırıcı kullanıyorum bu hareketsizlik beni tedirgin ediyor gün içerisinde çalıştığım için anlamadığımı düşünüp içimi rahatlatmak istiyorum ama sonra yine düşünüyorum.. inşallah iyidir sürekli doktora gittiğim için de gitmek istemiyorum zaten Cuma günü kontrolüm var. Bazen ilk zamanki pıt pıtı hissediyorum geçen haftaya kadar yılan gibi ordan oraya gidiyordu. Çevremde kime sorsam pinpirik yaptığımı söylüyor kimseye de bişey demiyorum artık of off anlamadım
tugce4161 Ecrn21 aynı şeyleri bana da diyorlar cnm takma bazen ağladığım bile oluyor stresten ama dua ediyorum yapacak başka biseymiz yılki😐aspirin de kullanıyormsn
Defnemveannesii Ecrn21 Banada diyolar çok takıyosun takma kafana çok evhamlısın ama insanın elinde değilki benimde ağladığım çok oldu bugün bile 🤦♀️Ama iyi olsunlarda napalım az hareket etsinler
Ecrn21 tugce4161 hayır sadece kan sulandırıcı kullanıyorum tedavi ile oldu allah bağışlasın bize ne diyelim anlamıyorlar zor olduğu için bu kadar Özen gösterdiğimizi anlamıyorlar gerçekten
tugce4161 Ecrn21 anladım cnm rabbim hepimizin evladını korusun inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlae da biraz olsun rahatlariz🤲
Ecrn21 Defnemveannesii aynen canım benim de sinirim bozuldu artık hareketsizliğine benim zaten ayaklar aşağıda halen pozisyonunda değil internette yok saatte 10 kez hareket etmesi lazımmış yok bilmem ne diyenler olunca insan daha çok tedirgin oluyo