sendekimsinnn Kızlar aranızda düşükten hemen sonra adet görmeden hamile kalan varsa haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz acaba
Ayden6 sendekimsinnn tam emin değilim ama sanırım ultrason ölçümlerinden doktorunuz hesaplar diye düşünüyorum. Kaç hafta ile uyumlu olduğunu ölçümlerden görüyorlar çünkü
gezentianne sendekimsinnn Düşük yapılan gün adetin 1. günüymüş gibi sayılıyormuş yakınarkadaşımdan biliyorum.
Tubishhhlinaaa sendekimsinnn öyle nirsey çok mümkün değil çünkü 1ay zaten birliktelik yasak zateb 1ay içinde tekrar regl oluyorsunuz bnde öyle oldu. 5 ay korundum sonra çocuk düşündüm 3ay içinde hmile kldım yanı toplm 8ay ama bu bnm tercihim isteyen ilk regllden sonra çalışmabaslayabilir
Sevila59 1 hafta önce kürtaj oldum burada kalayım bende çok merak ediyorum. Hala adet olamadım umarım güzel haberler alırız
gezentianne Sevila59 Düşük yapılan ya da kürtaj olunan gün adetin 1. günü sayılıyormuş yakın arkadaşımdan biliyorum
Sevila59 gezentianne kanamam hiç olmadı neredeyse o yüzden bekliyorum aslında teşekkür ederim beklemeye gerek yok ozaman
flzkrn Düşük olduğunuz gün kanama başlıyor birkaç gün devam ediyor, yani bende öyle oldu sonrasında hamile kaldım doktorum düşük başladığı (kanamanın başladığı gün yani) son regl günü olarak ekledi
flzkrn Seyma63_ selamlar geçmiş olsun var mı bir haber mesajınızı yeni gördüm .. düşükten sonra 3 ay dikkat etmek gerekirmiş vücut onu da kan pıhtısı olarak görüyor diye çok fazla iğne yaptım ben göbekten herşeyde hayır vardır sizde öyle düşünün
sendekimsinnn Tubishhhlinaaa yok canım burda birçok kişiden gördüm düşükten 2-3 hafta sonra hamile kalanı yumurtlama görülürürse o ay hamile kalma şandı var yani