Meralim09 Kızlar son haftalarda alttan muayene olacak ve ben hep tedirginim ağdanızı nasıl yapıyorsunuz doğuma o sekilde girmek istemiyorum 2 haftadada tuyler cikiyor nasil basacikacagim bilemedim
Handebl Meralim09 valla bende çok korkuyorum inanki temizlik yapmadan sancım gelir doğum yaprsam diye temizlik yapsam şimdi tekrar çıkarsa diye agda yapcam mecburen normalde eldivenle alıyordum ama göremiyorum çok zor olacak bende bu dertten muzdaribim 😔
Aasibel Meralim09 kızlar bu kadar takılmayın bu meseleye kadın doğum doktorlarının çoğu ağda ve türevlerine karşı. Zaten zararlı da o bölgeye ağda uygulamak. Doktorlar kesip, kısaltmayı öneriyorlar. Evinizde yapabildiğiniz kadar yapın temizliğinizi.
Aasibel Meralim09 size öneri de verebilirim. Gilette venüs harika bir ürün. normal jilete göre daha geç çıkarıyor ve çok iyi temizlik sağlıyor. Kısacıkta olsa tüyler tahriş yapmadan almayı sağlıyor. Son haftanızda bir ayna bir bu ürün işinizi çözer 👍☺️
Handebl Meralim09 34. Haftaya girdik artık az kaldı ama şimdi alsam gene çıkabilir çıkıncada ufak oluyor almak zor oluyor çok afedersin😔 almasan hadi bi anda sancılanırsam diye düşünüyorım inan bu konu bile kafamı karıştırıyor
preggie her gittigimde muayenem alttan oluyor, daha basindayiz ama 😅 simdi nasil yapiyosam ozamanda oyle yaparim diye dusunuyorum.
Handebl preggie öyle olmuyor malesef keşke alabilsen ama çok zorlanıyor insan inanki karnın zaten hiçbirşeyi göstermiyor kocaman 🙈
Meralim09 preggie Benim daha hic alttan olmadi direk doguma girsem keske cati muanesi olmasm diyorum ya
Meralim09 Handebl bende 28.haftadayim ayna karşisinda yapiyorum ama zor oluyor hemen cikiyor bisi sorcam birde 28 haftalarda bebegu altta hissettinizmi dunden beri bebegim afedersnz vajinamds hissediyorum neden olabilir
preggie Meralim09 cati muayenesi avrupada yok, hic duymadim. bi turkler uyduruyo boyle acayip seyleri, yeter ki makine isi yapar gibi herkesi kesip bicip alsinlar bebekleride vakit harcamasinlar her dogum yapana.
Melissssa Benim de erken doğum riski var normalde lazerliyim ama hormonlar malum çıktı yine fazla yok ama alınması lazım doktor da hiç kasılmaman lazım dedi jiletten nefret ediyorum ama mecburen alacam çünkü ağdada felaket kasılıyor 35. Haftadayım göze alamıyorum 🤦♀️🤦♀️
Handebl Melissssa jiletle alınca kaşıntı yapıyormuş burda bir arkadaş yazmıştı canım ne kadar doğrudur bilmşyorum ama çok kaşıntım oluyor demişti 😔
CansuuAyy Ulaşıp görmek çok zor hatta mümkün değil😔 olduğu kadar yapıcaz ya napalım hamileyiz sonuçta kimse ayıplamaz herhalde. Eşime de yaptırmaya çekiniyorum🙈
Meralim09 Krasivyy Ben dusundum ama yaptiramam ya benim hic aci olmuyorda baskasina yaptıramam sanirim
Handebl Meralim09 vuruyor canım bendede olmuştu kız çocukmu genelde kızda oluyor benim kız alttan baskı çok yapıyor doktoruna gittiginde gene danış ama korkma kişiden kişiye değişiyor bebişini hissetmek 34. Haftadayım bazen çocuk çıkcak gibi hissediyorum o kdar bastırıyor rahmime 😅
Meralim09 Handebl Evet dun gece en altta tiktik diye atiyor ve suanda baski var sanki orda duruyor korkuyorum erken dogum olurmuki
Krasivyy Meralim09 öbür türlü jilet çok çıkarır bnm ark kullanıyor ben hayatm da zorda kalmadıkça kullanmadım ama gerçekten ağda çok az çıkarıyor canm kuaföre grmek istemiyosan evde ayna yardımıyla yapabilirisn
CengizBurcuSaylk Kendimi bildim bileli şartlar ne olursa olsun ağda yapan ben 27. Haftamdan sonra jilete döndüm çünkü alışkın olmama rağmen çok acıdı kendim yaptığım için göremedim pozisyonlarım iyi değildi mecbur jilet yapıyorum her banyoda doğumdan spnra inşallah düzenime kaldığım yerden devam edicem