bebegimd7 kindacute peki adet olacakmış gibi ağrınız oldu mu 10 gün boyunca? Benim adetten 1 hafta 10 gün önce başlar ağrımaya bu seferde öyle oldu ama geciktim. Eskiden adet gecikmesi yaşayacağım zamanlar ağrı da ona göre geç olurdu
bebegimd7 EbSa peki adet olacakmış gibi ağrınız oldu mu? Benim adetten 1 hafta 10 gün önce başlar ağrımaya bu seferde öyle oldu ama geciktim. Eskiden adet gecikmesi yaşayacağım zamanlar ağrı da ona göre geç olurdu
bebegimd7 Rabiamina peki adet olacakmış gibi ağrınız oldu mu? Benim adetten 1 hafta 10 gün önce başlar ağrımaya bu seferde öyle oldu ama geciktim. Eskiden adet gecikmesi yaşayacağım zamanlar ağrı da ona göre geç olurdu
Rabiamina bebegimd7 benim çok ağrım olmuştu özellikle belimde. Hamileyim zannetmiştim hatta ama adet olmuştum. Korunmayı yeni bıraktıysan vücudun ona birkaç ay alışması gerekiyor. Hemen hamile kalan da var ama
Eylemgmsky Korunmayı bıraktıktan sonra 2 yıl çocuğum olmadı düzenli adet olurken bu 2 yılda sıklıkla düzensizlik yaşadım olabiliyo diye biliyorum kendimden
bebegimd7 Eylemgmsky Ne sebep oluyor acaba? Stres olabilir ama ilk aydan da böyle olunca tedirgin oldum. Düzensiz adet düzensiz yumurtlama çünkü
Eylemgmsky bebegimd7 doktora da gittim 2-3 defa hamilelikten şüphelendim her defasında ama bir sorun da çıkmamıştı doktor normal demişti herşey tek bi cevap kalıyo oda stres bence hem stresi bırakınca hamile kaldım kendiliğinden
Hulya2211 Günüm vaktim saatim asla şaşmazdı ama evet korunmayı bırakınca bende 4 veya 5 gün gecikme olmuştu
myangelson bebegimd7 bende oldu pcos da var Nisan’da korunmayı bıraktık bir daha adet olmadım Haziranin sonunda hamile kalmışım 🤷🏻♀️😅