Moomtoobee Haftamdayim 5. Aydan sonra sanki hızlı büyümeye başladı ama benim karnım dan çok kalcam ve goguslerim daha cok büyüyor gibi 😆😆🫣keşke sadece gobegim büyüse diğerleri sabit kalsa 😔😔😔😬😬😬
kedili1anne Moomtoobee Üzülerek söylüyorum ki benim kalça göğüs göbek aldı gidiyoooor 75 beden 45 kilo bir kadındım Şuan yürüyen libidoyum Aldııı gidiyor 😹
Nys1600 kedili1anne benim de 15.hafta 2 kilo almışım bacak basen yok ama kalçam büyümüş bi de karnım sivri bi şekilde çıktı
Moomtoobee kedili1anne valla 58 ile hamile kaldı şuan 66 falanim 5 ayda 8 kilo normal değil gibi üzülüyorum 😔
GirlandBoy_Mom kedili1anne aynen öyle canım varis olmasından iyidir bence o heryere atıyor benim görümcelerim hep bacaklarına attı kayınvalidemin de öyleymiş
LLimonn GirlandBoy_Mom bizde oda maalesef genetik bunun ameliyatını olmuştum ben umarım o olmaz görüntüsünü geçtim ağrısı çok oluyor
Nys1600 kedili1anne dışarıdan kıyafetle belli olmuyor kış olduğu için, dar kıyafetle veya iç çamaşırı ile belli 😂 yaz olsaydı anlarlardı ama 😂
GirlandBoy_Mom LLimonn evet ağrılı oluyomuş canım inşallah olmaz ya zor çünkü görümcelerim hamileliklerinde zorlandılar bu yüzden ayakları falan ağrıyodu ödem oluyodu devamlı
N135A kedili1anne normal iç karının Dardır o yüzden benımde iç karnım dar ve artık kıyafet gıydıgımde bırazcık belli edıyo kendını canım
kedili1anne Moomtoobee Herkesin normali farklıdır ama bencee Ki zaten doğumdan bi kaç zaman sonra hop bi spor bi gayret verirsin Asma yüzünü :)
GirlandBoy_Mom kedili1anne canımsın sende dualarımdasın inşallah sağlıcakla alırsın ben işini kucağına🤲🌸