Ozge_nur Mayıs anneleri nişan sonu mayıs başı doğcak olan bebeğiniz için neler aldınız neyden ne kadar aldınız kafam aşırı karıştı yardım
bengonca Ozge_nur canım kıyafet için diyorsan çok erken daha. İlla heves ediyorsan çorap patik bişe al ama şuna kıyafetler kalın baya. Yazlıklar daha çıkmadı ki 😢
Meliselo Ozge_nur hastane çıkış setleri alabilirsin Ayrıca bol bol zıbın alın diyorlar genelde anneler
Iremsvn Ozge_nur Benimde mayıs başı gözüküyor doğum hastane çıkışlarımı aldım zıbınları aldım 3 aylıklar atletli kısa kollu yenidoğan 3-4 tane uzun kol 2-3 tane yarım kol büyük eşyalarımı aldım arabası beşiği gibi 0-3 ay uzun kol tulumlar 3-6 ay yazlık kıyafetler bikaç parça aldım kışlık olarakta hepsini 1 yaş aldım genelde yada 9-12 ay olanlardan Kıyafet işi gerçekten çok kafa karıştırıyor umarım tutturabilmişimdir bedenleri mevsimleri 😅
bengonca Ozge_nur bütçeni planlamanı bilmiyorum ama şubatta ebebek’in büyük indirimleri oluyor. Onu bekleyebilirsin. Sen de istersen bu arada dolap beşik puset gibi büyük eşyaları aradan çıkartırsın. Bu benim tecrübeli anne tavsiyem tabi. Bebeğin ve kendin için en doğru kararı sen verirsin 🌸❤️
Tugceelanaz 2 kızımda mayıs doğumla 3 yolda o da mayıs olcak inşallah Zıbın, içine ince pijama üstüne tulum, battaniye. İnce yeleklerde olabilir 2 kat ince giydiriyordum üstünede battaniye yeterli oldu
Moomtoobee Bende indirimde buldukça baya zibin battaniye falan çoğu şeyini aldım bol bol çorap 😁 hangi ayına hangi mevsim denk geliyorsa öyle düşünüp aldım indirimleri değerlendirin bence alın en çok zibin tulum alt çorap hastane çıkışları şapkalı takımlar aldım hep nisan sonu benimkide inşallah
rmyksl Benim de nisan sonu ya da mayıs başı doktor cinsiyetten eminim dediği halde detaylıyı bekliyorum kıyafet alışverişi için . Bebek arabası anakucağı gibi büyük bir kaç şey aldım bugün bebek odasını aldım sanırım kıyafeti bir sonraki ay beğendikçe vs