Smysr Kurutmaya hassas programa attım minnacık olmuşlar canım çok sıkıldı, normalde hiçbir kıyafette çekme olmazdı. Yanlış programda mi kuruttum acaba
danla2711 Smysr çok mu küçüldü acaba belki ütüleyince eski haline döner bir deneyin isterseniz benimde kurutmam var şimdi benimde aklıma takıldı
Alpmom__ Smysr kurutmaya atmayın diyorlar atmasaydınız keşke . Ben normal yıkadım kuruttum bir sıkıntı olmadı
kalbiminpariltisi Smysr bebek kıyafetleri yüzde yüz pamuk olduğu için kurutmada çekiyorlar, ben bebeğimin kıyafetlerini bir iki beden büyük alıp gönül rahatlığıyla kurutmaya atıyorum 👦🏼
Larraa Benim de hiç bir kıyafette çekme yapmıyor. Haftaya yıkayacaktım bebeğimin kıyafetlerini ve kurutmaya atarım diye planlamıştım. Korktum şimdi küçülür mü diye ya 😕 Hepsinde mi küçülme oldu acaba?
Smysr Larraa ilk defa oldu ve hassas da yıkadım, tediden aldığım hastane Çıkışı vardı oyuncak gibi olmuş, bir iki parça da yine var çoğunluğunda sıkıntı yok ama yine de Bi an görünce canım sıkıldı
danla2711 Smysr inşallah 🥰ama açılmazlarsada hiç sıkmayın güzel canınızı🥰 hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰♥️
Brgmde Kurutmaya atmadım ama çamaşır makinasından cıkınca bile çekmiş gibi geldiler gözüme hatta bariz çekti bilmiyorum oyüzden aerık yıkamayıda göz önünde bulundurup büyük beden alcam ya kalıpları cok küxük yapyorlar