Elif2230 Ya vallahi yoruldum kaşınmaktan kurudu yara oluyor kanıyir atık. 12. Haftadayım var mı arkadaşlar bunu yaşaan ya idrar aldı döktük lökosit 17 çıktı üreme olmadı kültürde cuma günü kontrol doğul yoldan falan geçirebilen var mı
Aydur_4242 Elif2230 bende 12 haftamdayim ve dediğiniz gibi kaşıntı ve sivilce mi siğil mi anlamadığım şeyler çıktı genital bölgede çarşamba günü randevum gidince ogrencem
N135A Elif2230 ben 10 haftalığım bende de kaşıntı vardı idrar yolu enfeksıyonu çıktı gebelikte normal böyle şeyler fitil ve suda eritilen toz kullandım umarım etkısını görürüm
Elif2230 Senanur07 doktor cuma günü gel ya vajinal enfeksiyondur ya idrar yolu enfeksiyonudur tahlildensomra anlarız dedi
Elif2230 Aydur_4242 sivilce gibi bir şey çıkmadı aman kızarık ve kaşıntıdan kanıyor artık yara oluyor bana da cuma gel dedi ama pazartesie alabildik randevu
Elif2230 N135A inşallah görürsün ya ben de biran önce hastaneye gidip tedavi olmak istiyorum da ancak pazartesiye alabildik randevu doktor da cuma gel demişti zaten dayanılmaz oluyor bazen kasıkağrılarınız var mı