Tüp bebek merkezinin size söylemesi lazımdı aslında getireceğiniz belgeleri. Süreç şöyle; belki çok yorulacaksın, çok ağlayacaksın, sinirlerin bozulacak herkese sarmak isteyeceksin ama asla bunları yapma. Sürekli pozitif düşün elinden geldiğince kafanı dağıtmak için bir şeyler yap. Özellikle beslenmeyi öğren çünkü fazlasıyla etkiliyor, bolca kabak çekirdeği tüket. İğnelerini saatinde vurun nerede olursan ol asla aksatma, tüm ilaçların için aynı şey geçerli. Eşinle birbirinize olduğundan çok daha fazla destek olun, birbirinizi sakın yıpratmayın❤️doktorlarının dediklerine harfiyen uy, hiç bir şey için korkma yumurta toplama transfer, alttan muayene vs vs bunların hiçbiri can yakmayan şeyler kulaklarını insanlara kapat. Aşırı canı tatlı olan birisiyim bu süreci ben yapamam başlamayalım diye çooook ağladım fakat doktorum ve eşim öyle güzel destek oldu ki bana her şey en iyi şekilde yol aldı. Lütfen sadece pozitif ol ve hiç bir şeyden korkma en başta her şey karışık gelecek ama ben bunları hangi ara öğrendim diyeceksin😱🥰dualarım bu süreçte olan herkese, inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın çokça sevgiler❤️