tugbaugur Kızlar bebeğim 26 aylık ama hala aktif emziriyorum regl düzensizliğim var emzirdiğim için olabilirmiş bugün çamaşırında leke gördüm belirti olabilir mi böyle öğrenen var mı ☺️🙈
efeduru tugbaugur evet benim kahverengi leke geldi adet olcam sandım meğer hamileymisim iki hamileliğim de de oldu 🥹
turkan403 tugbaugur bende 9aylıktı kızım ilk regl gördm ikinci olmdm Leknlnmem oldu üç gun filan meger hamileymişm 29haftalık olfuk bile😃🥺
Elamomy tugbaugur belirtti de olabılır Olmayabılır de benım ıkı kez oldu Bırınde uzerıne adet oldum Birinden 10 gun sonra adet oldum
Baliimsid efeduru ağrınız oldu mu reglimden 3 gün önce kahverengi leke geldi regli olacakmışım gibi ağrım var 😓
tugbaugur turkan403 reglim çok düzensiz bi türlü düzene giremedi her belirtiden umut ediyorum ben de 😅😅
turkan403 tugbaugur Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲 doğumdan sonra bir sene düzensizlk normal ama
efeduru Baliimsid evet evet benimde öyle ağrım oldu dedim adet oluyorum sanırım açık renkli kan da geldi meğer hamileymişim 🥹 17 haftalık olcaz kızımla darısı size olsun inşallah 🩷🙏
Baliimsid efeduru ya çok sevindim amin inşallah öyle olurum çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️