Ssdg iyiliktozu belki idrarda varsa tekrar tekrar bulaş oluyordur hocam bilemedim şimdi ben doktorumla geçmiş konuşmalara baktım duocid bitince idrar kültürü vermişim onda sonuç çıkınca doktor bana bactrim vermiş ve demişki çok az miktarda üremiş vajen temiz ama bulaş olmasın demiş
iyiliktozu Ssdg ben de ilk duocid kullandım. Sabah akşam 750mg. Tekrar üreme oldu, şuanda augmentin 1000mg kullanıyorum inşallah tekrar üreme olmaz. Dut suyuna da başladım şekerim var diye içmiyordum inşallah faydası olur 🤲🏻
Ssdg iyiliktozu birde bazen bakteri sayısı fazla oluyor benimki çok yüksek seviyede değildi doktorum öyle açıklamıştı üreme sayısı çok azdı yani ben başlarda fark etmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum da
iyiliktozu Ssdg ilk idrar kültürüm temizdi canım. Ondan ikinciyi yapmadı doktorum. Ben de sayısı yazmıyor yaa bilmiyorum çok mu 🥺
Ssdg iyiliktozu içinizi rahat tutun inşallah bir şey olmaz geçer yani herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok ben 2 kutu antibiyotik kullanmıştım 18. Haftamda olmuştu siz kaçıncı haftadasınız
iyiliktozu Ssdg 28 olduk bin şükür hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar inşallah sorunsuz sıkıntısız 38 i görürüz 🤲🏻. Benim de 2. Antibiyotiğim. İnşallah bu kez geçmiştir🤲🏻
Ssdg iyiliktozu inşallah geçmiştir korkmayın Allah’ın izni ile haftanız ilerdeymiş bir şey olmaz inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben doğum yaptım bebeğimi doktor bana gösterirken hadi çok şükür enfeksiyon enfeksiyon dedin sonunda doğurttum seni dedi 😊 inşallah size de nasip olsun ben hamileliğimde hep korkuyordum hep tedirgindim şimdi döncek olsam huzurlu geçirmeye bakardım ne güzel uykum varmış uyuyabilecek zamanım varmış ama o zamanda hep ya bşr şey olur mu korkusu ile uyuyamıyordum size tavsiyem yatın bol bol uyumaya bakın doğduktan sonra uyumak için yer arayacaksınız 😍😍