sulenaz ben de baş ağrısından ve ilk yürümeden aşırı korkmuştum okuduklarımdan duyduklarımdan hareketle. Her insan vücudu farklıdır. Hiç baş ağrım olmadı bir kahve içtim sadece o da baş çok ağrıyor kahve geçirir dedikleri için içmesem de olurdu maşallah sıfır baş ağrısı :)
İlk yürümede kesinlikle beklediğim gibi zor değildi. İyiki spinal oldum kızımı gördüm onunla temas kurdum her şeye değerdi o ilk anı yaşamasam çok üzülürdüm. Hayatımda hissettiğim en yumuşak yanak o gün yanağıma değdi. Hiçbir zaman o anı unutamam ve hiçbir şeye değişemem ayrıca ilk doğduğu an ile odaya gidip ayıldığımız an bile aşırı fark ediyor bebeğin sıcaklığı bile :) . Bir de herkesten önce ben görmek istiyordum kızımı. Genel olsa herkes görecekti en son ben düşünmek dahi istemiyorum :))) Tabi ki karar sizin ama çok güzel bir an herkesin yaşaması gerek. Bel ağrım da hiç olmadı bu arada kızımla eşim çıkınca panikledim midem bulandı nefes alamıyor gibi oldum anestezi doktoru hemen damardan bir şey verdi anında çok rahatladım. Uyanıktım ama çok hafifledim tüm paniğim her şeyim gitti. Ben de orda çırpınırım korksam ama müdahale edilmez sanıyordum öyle değilmiş:) ayrıca genel anestezi bebeğe de etki ediyormuş o yüzden önermiyorlar. sağlıkla kucağınıza alın