Nhnery Asum olsun canım suçlama sen kendini daha erkenmiş zaten toparlanir Allah in izniyle merak etme sen en azından elinden gelen şeyler var yersin içersin düzelir minik😊
CengizBurcuSaylk Bana doktorum omega 3 le birlikte kombine vitamin hapı vermişti normalde beslenme damarımız dar küçük doğar dedikleri halde şuan 33 haftalık 2 kilo 250 gramız haftamızla gayet uyumlu demişti doktorum sende doktprunla bi konuş canım
nisannis Asum daha çok erken canım alır daha kilo. yapısal da olabilir son zamanda çok hızlı gelişiyor zaten. süt yumurta ve herkesin dediği gibi kaşar muz bende çok yedim şuan kilosu önde bile ama bizim genler de iri çok takılma moralini yüksek tut doktorlar en doğru bilgiyi verir zaten ☺️
031965 Benim de bebeğim zayıf maalesef doktor 30dan sonra toplar dedi bi anda yakalamasını bekleme dedi ama bir hafta boyunca iki kere balık 3 kere et gün içinde süt ceviz yumurta kaşar avakado ve muz yedim. İki haftada aldığı kiloyu bu sefer bir haftada aldı. Şimdi yine elimden geldiğince dikkat ediyorum 3 hafta sonra bi daha gidicem 🙏🏻🙏🏻
oznursrm Asum süt iç günde günde 2 bardak muz kaşar yogurt badeö ceviz bende işe yarıyor csnım.Doktorum süt ürünleri kuruyemıs ve muzu özellikle söyledi.
Hulya00 Mucize7979 gerçekten süt bende çok gaz yapıyor afedersiniz laktozsuz alayım diyorum ondada aynı bi türlü küçüklüğümden beri barışık olamadım o yüzden genelde yoğurt en iyisi bide köy yoğurdu yiyorum hazırda değil
Yasemintayyar Asum asla kendinizi suçlamayın benimde oğluma aynısını dedi doktorum en son en fazla 2500 doğar fazla bekleme hatta belki bu yüzden normal doğumu kaldıramaz sezeryana döneriz demişti o kadar üzülüp ağladım hep kendimi suçladım benim yüzümden oldu diye sonra doktorumu değitirdim ve sağolsun beni hep rahatlattı bol süt yoğurt kaşar peyniri kuruyemiş meyve sebze et balık ye dedi ne dediyse yaptim yeri geldi tok karına yedim hepsini ama çok şükür toparladık 38. Haftadaydım 3000 küsürdü en son. Elinden geleni yap sonrası Allah a kalmış sağlıklı sihhatli olması ilk önceliğin olsun Allah başka dert vermesin inşallah sağlıkla sıhhatla gelsin kuzucuklar😊
dishonest Asum kendinizi kasmayın sizin mutluluğunuz rahatınız daha önemli beslenmeden. Sırf kilo alsın diye hamur işine falan yüklenmeyin. Bana doktorum mümkün olduğunca renkli tabaklar hazırla demişti. İnşallah kısa zamanda toparlar yavrunuz🙏
dere07 Haftada bir kez balık tüketmeye özen göster ve kırmızı et de geçerli muz kaşar mutlaka ye ayriyetten yumurta süt yoğurt peynir ye kahvaltıda
Aryam2019 Asum herkes yazmış benim yazacağımı sabahları yani kahvaltıda iki yumurta haşla ye birde maden suyu soda iç mineralli olduğu için balık olmazsa olmazın olsun doktor Bebek gelişimi için ilaç verdi mi ?
Hulya00 CansuCaTurkmen aay valla içincede afedersiniz gaz oluyor bende o yüzden genelde yoğurt tüketmeye çalışıyorım hergün miss gibi valla köydende geliyor sağlıklı hazırda yemem zaten