iknrkc Ben bekarkende sürekli canım bi şeyler isterdi onun tadı ağzıma gelirdi yemeyince kendimi eksik hissederdim illa alıp yerdim 😂 şimdi ben yine aynısı oluyorum aşerdigimi nasıl anlıycam? Ona göre kocamı şuna aşerdim diye yönlendirmek istiyorum. Sürekli canım şunu istiyo demekte bencilce geliyor.
MiracAlpinveUmutunAnnesi iknrkc Benim kokusu burnuma geliyordu bi anda 😂 Birde canım bir tatlı çekmişti bulamamıştım bulana kadar 2 gün geçti ozamana kadar tatlı gözümün önünden gitmiyordu
Twobabies iknrkc aniden bi koku geliyor burnuna,ağzının içinde su birikiyor onu düşününce ,gece rüyanda dahi yiyorsun eğer o gün yiyemediysen , yatıp kalkıp onu düşünüyorsun hayalini kuruyorsun böyle bir şey 🤣😅
Alp2108ask iknrkc bende ilk aşerdiğimde ayy galiba aşerdim demiştim 😂😂 ağzıma tadı gelmişti ve ağzım sulanmıştı birde burnuma kokusu gelmişti. Allah sizi inandırsın aşerdiğim şeyi yiyene kadar ölcem sandım böyle bir istek yok yani 😂😂
hhaziran iknrkc 2 hafta önce gece 12-1 gibi film izlerken burnuma fırından yeni çıkan peynirli poğaça kokusu gelmişti ama canım öyle bir çekti ki halim olsa kalkıp o an yapacaktım😂 birde ilk gebeliğimde ciğer sevmememe, yemememe rağmen canım ciğer çekmişti 🤣 insanın canı sevmediği bir şeyi bile çekiyormuş😃 tabi doktorum yarım porsiyondan az yemen gerekir diyince kalmıştı sanki öncesinde ciğer aşığıydımda😂 buda öyle bir anım işte😃
Abilikardesli iknrkc iki gündür hep ağzımda çilek tadı var acayip canım istedi mesela hemen aldırdım eşime şekli şemali tadı hepsi gözünün önüne geliyo