Aslhan Hanımlar anadolu yakasında oturuyorum ama anadolu ve avrupa yakasında detayli ultrason yapan uygun biyer arıyorum hastane ve fiyatını yazarsanız yardımcı olursanız sevinirim
Cano96 Bende henüz yaptırmadım araştırıyorum araştırmalarıma göre en uygun avcılar hospital var 400 tl. Daha uygun yer arıyorum bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen
Cano96 Dilaacikgoz hastaneyi aradım ama telefondan fiyat veremeyiz dediler. Siz ne zaman yaptırdınız bu fiyata
Dilaacikgoz Aslhan muayene ücreti içinde sanırım çünkü olsa ekstra söylerlerdi heralde bize direk 300 tl dediler
Dilaacikgoz Cano96 Cano96 ben Perşembe günü yaptıracam inşallah 100 tl önden alıyorlar 200 tl de muayeneden sonra dediler, doktorum önerdi bana çok iyidir dedi
Mltmpltay Merhaba ben anadolu yakasi hastahanelerini teker teker aradm fiyati bna en cazip geln eren hastahanesi kayis daginda ona gdip yptirdim 270 tl ama cok ilgili biri degil bilginz olsun bnim bebegm yuzunu gostermedi renkli fotograflar icn tekrar gun verdi ❤umarim yardmci olabilmisimdir
Aslhan Mltmpltay cok teşekkür ederim ne zormus randevu aramak ve doktor bulmak inşallah halledebilirim