Nesli1616 36 haftadan herkese selamlar bu hafta itibari ile uykular haram oldı😀 Geceleri sürekli bir saga bir sola dönmek istiyorum ama farklı agrı desem degil ama zorlanıyorum yani birde geceleri sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum sizlerde varmı bu durumlar?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Nesli1616 Ben 32+2 haftalık hamileyim dün gece eziyet gibi geçti dönemiyorum zaten o ayrı dönerken ağrım oluyor
Anneccikk_03 Nesli1616 39. Haftadan sesleniyorum buralar fena, artık dönemiyorum bile dik şekilde uyuyorum , gece 10 kez tuvalete gidiyorum bide son günler tadını çıkar derler 🤦♀️
Anneccikk_03 Nesli1616 aaa evet 30. Haftaya kadar özlerim diyodum ama son haftalar bitse de gitse diyorum, tabi o panda gibi zamanları da ayrı bir tatlılığı da var, insan göbüşünü özlüyor bu yüzden 2. Yaptım ya 😅😅
12betul Nesli1616 bende aynı haftadayım . Fazlası var eksiği yok . Yatakta dönmek işkence . Tek tarafa yattığında o taraf ağrıyor zaten sırtım kürek kemiklerim felaket acıyor . Birde üstüne gece kasılmalar olunca Allah tövbe çekiyorum 😂
Ssssserapppp Nesli1616 38 haftadan selam☺️ geceleri en az 5 kere kalkıyorum wc için , yataktan kalkmak çok zor , nefes alamamayı söylemiyorum bile 🙈
0zge0zge Nesli1616 38.haftadan bildiriyorum. Uyuyamiyorum asla 2 3 saat dalıp uyanıyorum. Ağrı sızı deseniz zaten fena. Ayrıca bebek hareketleri de daha fazla sıklaşıp sertlesti bunlar bile uyanmama sebep olabiliyor. Buralar cok zor hanımlar
Mervecee- Nesli1616 39. Haftadayım 36’dan sonra Allah belamı verdi desem abartmış olmam 😃 ağrıya karşı hassas biri olmamama rağmen vajina ağrısı yüzünden ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum uykulu halimle elimden destek alıp dönmeye çalıştım her iki bileğimde de sinir sıkışması var elden koldan da hayır yok bileğim yerinden çıktı sandım 😃 hepimizi Allah kurtarsın bebeklerimiz çektiklerimize değsin inşallah 🙏🏻😃