Sendenbanakalan Kızlar adet düzenim degişiyor son adet günlerimin tarihini yazıyım siz biraz akıl verin yumurtlama testi iyi cözüm evet ama yok şuan :) 18 -23 kasım başngıcı bitişi 9-13 aralık
2424aa Sendenbanakalan adet düzensizliği varsa bence adetten sonra her günü değerlendirmek gerekir ya da doktorum bana düzensiz ise 14,16,18,20,22,24 degerlenidr demişti
Alya05 Sendenbanakalan bende hiç birşeyi hesaplamayın kafanıza takmayın gün aşırı ilişki olsun kısmetse illa yumurtaya denk gelir İnsan çok düşününcede zor oluyor inanki
bravo61 Sendenbanakalan canım hesap kitapla uğraşma ovulasyon testi al onla takip et istersen kafan rahat olsun :)
orkidemm_ 2424aa mesela hergün nasıl değerlendirilir acaba bir iş bir görev gibi hiç durmadan hergün tövbe tövbe .Ya gün aşırı bile değil haftada 3 kez ilişki yeterli muhakkak denk gelecektir
2424aa orkidemm_ her gun olmasa bile doktorumun önerdiğini yazdım zaten hafta da 3 günde denk geleceğini zannetmiyorum zor ihtimal ben kötü niyetle bir şey demedim ki öyle tepki verdiniz
Sendenbanakalan orkidemm_ ya o kadar haklısınız ki ztn düzensizlik var ve sürekli ilişki hangi insan yapıyor bilmiyorum 🫣😌
Sendenbanakalan 2424aa size kötü demedi 🌸ama sizede mantıklı geliyormu erkek te bi şeyden sonra hergün hergün istemez sanmıyorum
orkidemm_ 2424aa canım benim hergün yazmışsın ya ayrıca haftada 3 kez ile neden denk gelmesin sperm zaten uygun ortamda 72 saat yaşıyor ya .Kötü niyetli yazmadın zaten ama her gün ilişki olayı inan ki yanlış
Sendenbanakalan bravo61 her yaptıgımda cift cizgiyi görüyorum cok silik bile degil 😁ben bu işinicinden çıkamıyorum:)
orkidemm_ 2424aa lütfen seni kırmak değil amacım kırdıysam da özür dilerim sadece ben bildiğimi yazdım