gamzeoktay bnnryksl maşallah Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin tüm hazırlıklarım bitti benim 20 li haftalarda hallettim herseyi bu zamanların zor geçeceğini tahmin ederek
bnnryksl gamzeoktay bildiğim cok iyi oldu teşekkür ederim bende erkenci davranayım 😌 İkiz bebek arabası ne aldınız acaba bakıyorum ama henüz bi fikir edinemedim
sebahat08 Merhaba, ben de 16+5 de ikizlere gebeyim. 4 kilo almışım. Bu hafta tartılınca ekmek, makarna, pilav ve tatlıyı azaltmalıyım artık dedim ben de yol uzun :))
bnnryksl sebahat08 ay cok yakınız aramızda 1 güncük var🥰 Doktoruma sordugumda normal iki can tasıyorsunuz dedi ama bencede dikkat etmeliyiz 😌
gamzeoktay bnnryksl bitek onu almadim çok pahalı ya düzgün birsey alayım dersen 20 25 gözden çıkarman lazım malum kış ayındayız bebeklerin odasi mobilyası kıyafeti emzik biberon vs çiftler çifter aldığımız için herseyden biraz zorlandık yaza doğru alcam bebek arabasını da
bnnryksl gamzeoktay pusetsiz alıp extra baska bi markanın pusetini alıcam sanırım ben pusetliler cok pahalı baktıklarımda Allah kolaylık versin bizlere gercekten hersey x2 katı
Semadilara bnnryksl net olarak 23 haftadan sonra hissetmeye başladım biraz geç hissettim net tekmelerini😅 şuan kıpır kipirlar maşallah
1Anneadayiiii bnnryksl bence çok değil canım ikiz sonuçta 🤭 ben 18+1 haftalığım 6 kilo aldım daha şimdiden 🫣😂
sebahat08 bnnryksl Ben de öyle düşünüyorum pusetsiz bakıyorum. Hafif, kolay kapanan bir şey olsun istiyorum. Hatta bazıları ayrılıp birleşiyormuş acaba öyle daha mı kullanışlı olur diye kararsızım
gamzeoktay bnnryksl Amin canım amin Allah eslerimize sağlık versin çok zor bu dönemde ikiz bebek büyütmek ben pusetleri aldım 2 tane arabayı pusetsiz alcam burda bi mağaza kapaniyordu 500 tl den iki tane aldım
1Anneadayiiii bnnryksl valla ben kendime hakim olamiyorum gece 4 de bile bişeyler yemeden uyuyamıyorum 😂
bnnryksl sebahat08 aynen bende vallahi umarım kesemize göre güzel bi araba buluruz prego travel sistemli olana bakıyorum bu ara
bnnryksl gamzeoktay çok iyi olmuş gerçekten sevindim vallahi 😌 beşik olarak ne aldınız anneyanı beşik mi
gamzeoktay bnnryksl anne yani besik 1 tane aldım birde büyük mobilya beşik değil de cift kisilik yatağı var üstünde çatı gibi mobilyaları yanlarda citleri var alti iki iki büyük çekmesi var yani iki bebeğim ben rahatça yan yana yatarız diye öyle büyük tercih ettim 4 kapaklı büyük dolap aldım
bnnryksl gamzeoktay Mantıklı aslında bende uzayan karyola baktım 2 tane 1 tane de anne yanı beşik alırım dedim ama bakalım tam kararlaştırmadım . Bakalım bizi nasıl bi süreç bekliyor 😌
gamzeoktay bnnryksl beraber belli bi yaşa kadar yatarlar zaten bi 10 sene sonra o mobilya sağlam kalmaz 😅
mcansu bnnryksl desene senin durum da benim gibi bende de hem pcos hem insülin direnci var şükür iki gebeliğimde buna rağmen ilk seferde oldu. Doktor ikincide tedavi lazım falan derken kendiliğinden korunmayı bırakır bırakmaz oldu ikisi de
bnnryksl mcansu ben tedavi uyguladım canım hap catlatma iğnesi kullandım biri kimyasal gebelik oldu 2. Sonuc verdi cok şükür rabbime .