2zannelerii Yayar heleki ben konuşmasını bile istemiyorum ama önceden bana yaptıkları şeylerden dolayı da olblr 🤷♀️
Balbebek012 Ssssserapppp kızıma hamileyken hamilelik burhanı yaşarken hissettim bunları yoksa kocamı çok seviyorum son ay geçmişti 😅 hepsi geçiyor merak etmeyin benimki doğurma dan geçti şimdi 3.bebeğe hamileyim hiç böyle hissetmiyorum 💕amin cümlemizi güldürsün inşallah.
Yayar 2zannelerii amin sagolllasin eşya almaya başladık ama eşimin babası borcu varmış onu ödüyor eşim yardım ediyor ama o borç asla bitmiyor dedim eşime baban seni kandırıyor. Dedim birdaha babana para vermiceksin dedim zaten diyor onların yüzünden eşya alamıyoruz
edaaay37 O benden nefret etmezse iyi gece gündüz bebek gibi seviyorum. Geceleri ben uyuyamayınca onun uyuması gözüme batıyor uğraşıp duruyorum neyse ki uykusu ağır 😁
2zannelerii edaaay37 hey allahım yarabbim buna gülerim bak 😂😂horluyorsa bitane de tekme at düşsün yere
1kopek1bebek 2zannelerii offf bende öyleyim ve bunu asla bilmiyo minnoşum yazık çokta sabırlı nolcak böyle
sinembdmm 2zannelerii aynısını bende yaşıyorum ne yaparsa gözüme batıyor öpsün sarılsın hemen geri çekiliyorum hamilelik öncesi biraz kırgındım sürekli o kırgınlığımı dile getiriyorum bazen gözüm görsün istemiyor eşimi
sinembdmm 2zannelerii 2zannelerii yaaa😅 hak veriyorum valla ben gurbetteyim ama bende bazen odaya gidiyorum ayrı takılmak için niye gidiyorsun gelsene diyor ama diyemiyorum işte eşime de birsey 😅
2zannelerii sinembdmm bende gurbetteyim el öpmeye geldim annemlere yeni evlym 5 buçuk aylık 5 aylık ta hamişim ikiz bebişlere eşimi gönderdim ben burda kaldım 😂😂😂