2zannelerii Kızlar ben hamileliğimden bu zamana kadar eşimden nefret eder oldum tahammül edemiyorum sinirleniyorum sizde de öyle oluyor mu neden böyle bir şey oluyor ben anlamadım 😂😂
irem4_rc 2zannelerii Hamilelik hırmonlarından sanırım bazen çok sinir oluyorum bazen de sevesim geliyor bebek gibi 🤣
Balbebek012 2zannelerii ilk hamileliği m’de eşimin nefes alması bile batardı gece kaç kez dürter uyandırırdım adamı birkaç kez de içimden çerme takıp düşürmek de gelmedi değil ama yapmaıdm 😅 neyse ki bir süre sonra geçti
Rumeysaeliz 2zannelerii şuan bende oyleyim yaa beni opmesini filan istemiyorum midem bulanıyor geçer inşallah bian önce
Esrakalkanc Ay İlk zamanlar sinirden gozlerının ıcıne bakamıyordum yapıstırasım gelıyordu son trımester de tekrar asık oldum
2zannelerii Rumeysaeliz inşallah cnm 5 aylık hamileyim sırf onu görmemek için annemlere geldim kalmaya 😂😂
Samberf 2zannelerii evet bende bu hamileliğimde Yanyana bile yatmak istemiyorum ayağı ayağıma değince bile tahammül edemiyorum
Egee03 2zannelerii vallahi bu ben tahammül sıfır adama batıyor gözüme resmen bişey yaptığı da yok adamın 😂
Sevimli_06 2zannelerii doğurunca da geçmiyorr 🤣🤣 bu nasıl bişey dediğimi yapıyor yapmasa büyük sıkıntı biliyor 🤣