Gulcinipek Serife2709 yeni bi uygulama mı ? Geçen yıl sezeryan oldum genel anestezi de olabiliyorsun fakat diğerine ikna ettiler . Yani rıza olmalı diye biliyorum yine de yeni sezeryan olan anneler bilgi verirler bizlere diye burada bekliyorum 😊
Beybiik Serife2709 devlet hastanesi genelde spiral yapılıyor burda ama yine günün gelince konuşuruz beraber karar veririz dedi isteğe bağlı yani
Bbuusra Serife2709 Sıkıntılı bir durum yoksa genel yapmıyorlar özel de devlette spinal yapıyor. Genelde bebeğe de geçtiği için doktor kabul etmiyor.
Serife2709 Gulcinipek Beybiik ikibaloglanannesi Daisyy000 yeni duydum bilmiyorum ben 2 cocugumuda normal dogum yaptım ama bunda sezaryen olursa diye korkuyorum spinal anestezi den de korkuyorum açıkçası
ikibaloglanannesi Devlette spinal oldum 2023′de. Öyle bir şey yoktu benim olduğum hastanede. Anestezi uzmanı bana hangisini istersen onu yaparım demişti.
Deeerya Beybiik ben ikisindede anestezi yüzünden ayılmaktada bebeklerimle bağ kurmaktadır zorlandım oyüzden spinal olucam ve doğunca görmek istiyorum korkuyorum evet ama o heyecanı yaşamakda güzel aslında uyuyup uyanamamak düşüncesi daha ürkütücü
Deniz4848 Geçen ay devlette ikinci sezaryenimi oldum spinal yapacaklardı tercihleri o şekilde ama ben çok panikledigim için genel istedim girene kadar sordular emin misin bak spinal yapalım diye
Beybiik Serife2709 o zaman hayirlisi ile önce düşünmen gereken senin ve bebeğinin sağlığı sezeryanda korkulacak kadar kötü bir dogum değil emin olun ben isteyerek sezeryan oldum ve iyiki olmuşum dedim umarım olurda sezeryan olursanız sizde aynısını dersiniz.
Deeerya Serife2709 hasta panik olmadığı sürece spinal genel anestezi bebeğide etkilediği için drlar artık ıstemıyo tavsiye etmiyo