Burnosunn_annesi Bnguuu_102 maşallah sübhanallah Rabbim esirgesin ben onu yerim ah özelden ataydın aşkım burda herkes görüyor ona okuyorum hemen 🤲🏻🥰🧿🧿
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 annesi o bir süre yoracak benimde nasipse ikinci olcak şimdien nasıl olur diyorum ilk olunca bu rahat bir tek bebiş var ilgileniyosun ama birden fazla oldu mu bakalım🥲🥲
mucizemom8 Bnguuu_102 maşallah Allahım esirgesin seni nazar dan kötü gözden Allah bağışlasın rabbim bu mübarek gecede inşallah banada nasip etsin ♥️🥰🤲
Bnguuu_102 mucizemom8 amin canım inşallah sağ ol Rabbim bu mübarek gece yüzğ suyu hğrmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı sğalıklı evlatalr nasip eylesin
Bnguuu_102 Rabiamina yaa sen doğum yaptın değil mi allah yardımcın olsun kolik bebek çok zor çok 🥲 iyi çok şükğr benim bebişim seninki nasıl gazi çoktur onunda mutlaka
Bnguuu_102 [silindi] yeni_anne2 Tutaste_ Burnosunn_annesi tahamommy crazyymom Bilinmez-7 Rabiamina mucizemom8 akkaya_1234 Eda42_ birkizanneesi nur233 tazeannesese Kızlar cüz veya Kelime-i tevhid okumak ister misiniz
Rabiamina Bnguuu_102 benimki 3 aylık oldu. Kolik bir de şimdi meme reddi başladı. Atak dönemiymiş bir tek uykuluyken emiyor diğer türlü asla tutmuyor. Gaz da kötü meme reddi de kötü. Bitmedi sorunlar yani
Bnguuu_102 Rabiamina yaa kuzum kıyamam sen sancısı olunca sıcak havlu ütüle koy karnından aşağı böyke o zaman geçiyor biraz Allâh yardımcımız olsun