birkizanneesi Bnguuu_102 yok canım konu denk gelmişken bilgi almak için sordum teşekkür ederim Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🌼💙
Bnguuu_102 [silindi] yeni_anne2 Tutaste_ Burnosunn_annesi tahamommy crazyymom Bilinmez-7 Rabiamina mucizemom8 akkaya_1234 Eda42_ birkizanneesi nur233 tazeannesese Kızlar cüz veya Kelime-i tevhid okumak ister misiniz
Bnguuu_102 Bbdrcn bakalım inşallah canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bır doğum nasip etsin inşallah🥰
Bnguuu_102 Mucize2025 24. Cüz canım doğum yaptım bebek yoğun bakımda yarın tekrar tahlil yapılacak dua et sonuç iyi çıksın da versinker bebeğimi
Mucize2025 Bnguuu_102 Hayırlı olsun canım 🤲 Rabbim şifa versin inşallah 🤲 herşey güzel olacak sen gönlünü ferah tut bebeğinle birlikte eve gitmeniz nasip olsun inşallah 🤲🌹
Mucize2025 Bnguuu_102 Cüzü okudum canım 💐💐 Rabbim kabul etsin inşallah 🤲 bebeğin nasıl durumu iyi mi? Rabbim şifa versin inşallah. Rabbim evlatlarımızı hastalıktan kaza beladan korusun inşallah 🤲🌹 başka cüz alabilir miyim
Bnguuu_102 @Meryemgibi @Burnosunn_annesi @slnalknt @55selin_ @Rabiamina @Ebru_xy @Fi557 @tuğçeoztukk @tazeannesese @Civcivimmbenim @Seymanurkurt @Mlikecn @Kubra0021 @Mucize2025 @Eda42_ @Srnis @Bbdrcn @birkizanneesi @Melisafurkann @nur233 @Ozlemdemir Kılzar bebeğim yoğun bakımda dua edin de tahlilleri temiz çıksın taburcu olalım
nur233 Bnguuu_102 Rabbim en yakın zamanla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde yoğun bakımda kalmıştı bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama hiç endişe etme dua et bol bol geçiyor bu günlerde şuan oğlum 4 yaşında gayet sağlıklı bir çocuk ❤️
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 Rabbim şafi isminin hatırına en hayırlısından şifa versin prensese hayırlı haberler al canım benim duamdasın🤲🏻
Mlikecn Bnguuu_102 canım benim gönlünü ferah tut onlar küçücük bedenleriyle o kadar güçlüler ki sen iyi ol hissediyor seni emin ol sağlıkla kucağına gelecek Rabbim korusun şifalar versin 🙏
tazeannesese Bnguuu_102 Rabbim şafi ismi hürmetine hemencecik şifa wersin, inşaallah tertemiz çıkar sonuçları.
Bnguuu_102 nur233 Burnosunn_annesi Mlikecn tazeannesese Ebru_xy Eda42_ Amin inşallah amin çok sağ olun Allah’tan bir şey olmazsa yarın taburcu olucaz
Ebru_xy Bnguuu_102 Ederiz kuzum rabbim bol bol şafi adıyla şifa versin temiz çıksın tez zamanda hastaneden çıkın inşallah 🤲❤❤
Eda42_ Bnguuu_102 Rabbim evladını sana bağışlasın sağ salim sağlıkla çıkın evinize dönersiniz inşallah herşey yolunda gitsin Rabbim şafi ismiyle şifa versin amin amin 🤲🏻🤲🏻
Eda42_ Bnguuu_102 İnşallah olacaksınız nazlı kızın evine alıp misler gibi koklayıp inşallah herşey yolunda gidecek inanıyorum inşallah amin 🤲🏻🥰