LeylaAB Kızlar çatlama için çoğu zaman genetik deniyor doğumdan sonra çatlama zaten oluyor biliyorum ama azaltmak için ne kullanabilirim cildim çok kuru. Vazelin kullanan varmış ama petrol türevi olduğu için bana güvenli gelmiyor siz ne öneriyorsunuz zeytin yağı dediler de kokusunu yağını nasıl idare ediyorsunuz ve ne kadar kullanıyorsunuz
myavocado LeylaAB ben gebeliğin başından beri hindistan cevizi yağı, kakao yağı ve tatlı badem yağını dönüşümlü kullandım, 4 ay önce doğum yaptım hiç çatlağım olmadı, tavsiye ederim 😊
LeylaAB AnayimBenAna_ ne olarak aratmam lazım ve sadece karnına mı kullandın bacaklarında göğsünde işe yaradı mı
AnayimBenAna_ LeylaAB evet ilk gebeliğimde kalçama sürmemiştim bilemedim kalçam çatladı mesela ama karnım çatlamadı. Şimdi ikinciye hamileyim yine yok çatlağım. Mustela maternite serum yazarsan çıkıyor 45 ml cam şişede
LeylaAB myavocado bütün önerileri birden kullansam olan çatlağı da iyileştirir gibi bir enerji aldım 😅 yağlar rahatsız ediyor muydu günlük mü kullanıyordun duştan sonra mı
myavocado LeylaAB 😂 ben duş sonrası sürüp üç beş dk bekletip giyiniyordum cilt emiyordu zaten, rahatsız etmedi beni
aslaytkn_ Ben hindistan cevizi yağı ve doktorumun önerisiyle remolent çatlak karşıtı bakım kremini kullanıyorum .