Ela009 Kızlar market alışverişlerinizi hangi markette yapıyorsunuz?? Ben tek çıkınca karışık her yerden alırım bir şey acil lazım olanları diğer türlü eşimle 1 yıldır bi türlü anlaşamıyoruz market konusunda o migros carrefour ‘ a felan gitmek istiyor ben ise bim 😂😂 bilmiyorum fiyattan değil bim daha iyi geliyor bana genelde migrostan yapıyoruz ama bilemiyorum ya bi türlü oturtamadık bu durumu
AnayimBenAna_ Ela009 migros, onur market, gross 16 değişiyor. Konum bursa 🌸 Bim ve a101 in kapısından girmez eşim.
ASE6154 Ela009 Migrostan yapıyoruz, eskiden değişiyordu bazen bimden falan alıyorduk ama şu fiyat artışlarından sonra eşim tamamen düşman oldu 3 harfli marketlere. Malum fiyatları ilk ve en çok yükselten onlar. Genelde sanal markette çok iyi indirimler oluyor bu arada tavsiye ederim migrosu.
Esrakalkanc Kooperatofın baklıyatlarını tek geçiyorum ya ozrllıkşe bulguru o kadar guzel kı dıger turlu de hakmara gıdıyorum
Ela009 Esrakalkanc evet bakliyatları ordan almıştım ilk evlenince çok iyi gerçekten kaynanam almıştı ozaman gerçi dolabımı doldurmak için
sinem93- 7 sene happy center zincir marketlerde çalıştım evlenince ayrıldım ama halk günlerinde genelde büyük alışverişimi ordan yapıyorum. Ufak tefek acillere de BİM hakmar falan işini görüyor.
Ela009 ASE6154 evet bizde toplu alışverişi migrostan yaparız ben tek tük çıkınca bim 101 şok hangisi olmuşsa yakın çünkü eşim de migrosçu 😄
keyfimin-kahyasi-misin Ela009 eve yakın diye a101 e giderix ama celikkayalarada gideriz uzak o biraz /konya
Pamuk623 keyfimin-kahyasi-misin Biz de genelde çelikkayalardan yapıyoruz alışverişi Migros da çok bir manav ürünlerine denk gelemiyorum ama çelikkayalarda meyve ve sebze çeşiti fazla oluyor diğer ürünlerde de aynı şekilde
ibcmom askeri kantin 😂 oraya gitme imkanım yoksa en yakın bim ve migros. çeşit olarak migros daha geniş ya seviyorum bende
Ela009 ibcmom ay askeri kantine gitmiştik çok uygun ve güzeldi uzak biraz sürekli gidip gelemiyoruz maalesef
ASE6154 Ela009 valla file olsa ordan da yaparım özellikle aburcubur, donmuş gıda, fırın ve pazar alışverişini
Melikeakkc Ela009 filenin kendi bi markası bar bence onlar uygun organik ürünlerden kullandığım markalar var tek orda satılıyor, sebzesi meyvesi taze oluyor harrasın organik yumurtası çok güzel, genel olarak memnunum bence yakınlardır