Seymanurkurt Kızlar hastane çantalarinizi nezman hazirladınız birde hangi marka deterjan tercih ettiniz
Baby_B Seymanurkurt uni baby sivi sabun aldim Esimle alerjigiz,cocuktada olmasin diye parfumsuz tercih ettik Yikadim utuledim yerlestirdim canim gecen hafta Hastane cantami 30.haftada hazirlicam 27 deyim
Merve-metin Seymanurkurt uni baby sıvı deterjanı tercih ettim bugün hastane çantamı hazırladım 31+3 deyim
Gulperi8 Seymanurkurt ben dalinin deterjanını kullandım güzel gayet 30. Haftamda düşünüyorum hazırlamayı 27deyim
Baby_B Seymanurkurt 🥰 Simdiden yikayip yerlestirin dolabiniz geldiyse derim Bende son 4 gundur aniden gelen halsizlik ve bel agrisi basladi🫰İyi ki halletmisim diyorum
Seymanurkurt Baby_B odası fln herşeyi hazır sadece çantamı hazırlamadim birde hangi deterjani alsam konusunda kararsız kaldım çok teşekkür ederim canım♥️
MerveA2020 Seymanurkurt Yarın 36. Hafta oluyorum inşallah bu hafta hazırlıycam 😅 siveno aldım oğlumda da onu kullanmıştım
irem-16 Seymanurkurt canım ilk gebeliğim ve dalin yumuşatıcı ile dalin sıvı çamaşır deterjanı aldım. Hastane çantamı da az önce hazırladım 🥰 26+5im hazır ettim koydum kenara çünkü gittikçe ağırlaşıyorum