Laleesra Kızlar BAT 19 Aralıktı reglim 4 gün gecikti 3 kez test yaptım ama testler negatif olduğu için hemen kan vermek istemiyorum sizler ne kadar gecikince pozitif gördünüz 🌸
esca344 Laleesra adet günümde yapmıştım çıkmıştı erken gebelik testi alırsanız 4 gün geçmiş kesinlikle doğru sonuç verir
Laleesra Esrakalkanc ben de gecikmeden sonra neredeyse her gün test yaptım ama negatif 😞 ama hiç bu kadar regl gecikmesi yaşamamıştım
Dmrts0106 Esrakalkanc kan verince kaç çıktı acaba benimde şuan 10 gün gecikmem oldu testlerim koyu çıkıyor yarın kan vericem🥹
Laleesra esca344 hepsi erken gebelik testiydi 😔 belki geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum
orkidemm_ Laleesra ilk gebeliğimde 10. Gün öğrenmiştim zaten pek umudum da yok ya o yüzden umursamıyorum
Yaprakunallar Benim bat 25 test yaptım dayanamadım ama yok 😔 kafayı yedim ama cubugu yana felan cevirince gölge görüyorum gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum halâ
Laleesra Yaprakunallar canını hiç sıkma daha çook erken 🙌🏻 bende sanki görüyor gibi oluyorum eviriyorum çeviriyorum 😂 testi 2 günde bir yapmakta fayda var çünkü beta hcg 2 günde iki katına çıkıyor testte de o zaman görme olasılığımız artıyor
Esrakalkanc Dmrts0106 ben direkt doktora gıttım beta hıc vermedim kesesı duzgun 2 hafta sonra gel demıstı kalp atısı için muhtemel 3000 uzeroydı cunkı kese vardı 9 mm ydı
Merve_kucuk Laleesra gecikmenin 4. günü test yapmıştım pozitifi görmüştüm. Hayırlısıyla size de nasip olsun inşallah 🙏🏻