ozlemre hiç canını sıkma canım. bende 23. haftada gıttım 21 cıktı ağladım koktum.hemen detaylı ultrasona gonderdı benı. gittim ordakı dr de aynı şeyı soyledı. 7.8 aylarda doğum olabılır dedıler tansıyon bebek hareketı takıbi etmemız lazım dedi doktorum. daha da korktum her gece kabus görüyordum artık. daha sonra ılk ultrason sonucumu buldum evde onu götürdüm ona göre baktılar döllenme zamanına. meger geç döllenme varmış. gelişim geriliği yokmuş. bi de detaylı ultrasonda benım bebeğe kan pompalayan damarlardan bırının dar olmasından dolayı kan pompalamasında sıkıntı varmış o devam edıyor hala. 32. haftadan sonra bebek daha da agırlaşacak baskı artacak buyumesı daha da yavaşlayabılır dedı dr. ona gore erken doğum olabılır yıne dedı. ama olmaya da bılır dedi. içini ferah tut dediler. bu arada senın gibi bu zamana kadar farklı hastanelere gıtmiştim hep. ultrason makınelerınden de kaynaklanabılıyor bu farklılık. sen içini ferah tut yedıklerıne dıkkat et pekmez cevız vs saglıklı beslenmeye calış ayaklarını uzat bol bol. ne kadar rahat olursan o kadar ıyı olur. zor oluyor gerçekten son bır ay ne yaşadım ben bılırım senı ıyı anlıyorum o yuzden. Korkma canım herşey iyi olacak saglıkla doğacak bebeklerımız inşallah.