baharayazz Kızlar 29 haftalık hamileyim . Yalancı sancı dedikleri şey ne zamanlar başlıyor ? Benim bu sabahtan beri kasıklarımda hafif hafif adet sancısı gibi sancı var biraz öncede belime hafiften sancı girmeye başladı 🤔
Gulhan2692 baharayazz canım doktorum 30dan sonra yalancı sancıların olabilir demişti. Dinlenince pozisyon değiştirince geçiyorsa korkma demişti. Istersen ılık bi duş al oda rahatlatır ama geçmezse mutlaka bi acile git
Minikveanne baharayazz o haftalarda benim de adet sancısı gibi olmuştu kasıklarımda doktora sordum devam eden bi ağrı yoksa ve artış göstermiyosa sıkıntı olmaz demişti. Dinlenmek ve duş almak iyi geliyodu bana.
Gulhan2692 baharayazz ama illa 30dan sonra olucak diye bi durum yok daha erken de olabilir 26dan sonra diye okumuştum nettede ki kemiklerde esneme açılma rahimde büyüme vs gibi durumlarda da agri olabiliyor bazen
cnssy baharayazz sancın uzun suruyorsa durmuyorsa bı doktora gorun . Ama sankı gırıp gecıyorsa devamı gelmıyorsa bu yalancı sancı oluyormus .
baharayazz Minikveanne artış göstermiyor hatta azalıyor sanırım korkucak bir durum yok teşekkür ederim canım çok sağol:)
Kbrasuer Benimde 25 haftalıkken basladı korkma canım ama yarımsaaten fazla sürerse git benim yarımsaaten fazla sürmüştğ bi kere. Acile gittim yatırdılar ilgilendiler
Sofita Bende de ayni sey var suan 30 +2 yiz adet agrisi gibi agrim var ama bebek yukarda hissediyirum. Artmiyorsa diblenince geciyorsa korkma dedi benim doktorum da.