Smbemdy -rabiss54- devlette soruyorsan sultan canan derim kesinlikle.. ozelde medar meryem kumbasli adatip yusuf turk
Smbemdy -rabiss54- evet cok zor bulunuyor ama ay sonu oldugu icin siz hergun deneyin mutlaka acilacak randevu. Ben hergun bakiyirum.
-rabiss54- Smbemdy bende bakıyorum her gün hiç ultrasona giremedim bebek de gün geçtikçe büyüyor randevu acilsada 15 gün sonraya vericek kesin şuan 7 haftalık hamileyim
-rabiss54- Smbemdy ay şimdi bı bakiyim dedim 16 gün sonraya buldum çok şükür inşallah bende memnun kalırım sizi de eşinizle içeri aldımi
Smbemdy -rabiss54- eşle iceriye aliyor .. ben mesai disi randevu ariyorum o yuzden sizin aldiginiz tarihte bana uymuyor. Birde korucuktaki hastanede aldiginiz randevu ben carsidakinde bakiyorum..
-rabiss54- Smbemdy neden mesai dışı ramdevu arıyorsunuz ve korucukta mı almışım gerçekten hiç dikkat etmedim bı bakiyim
Smbemdy -rabiss54- benim 2yasinda oglum var abisi okuldan gelince ona birakiyorum o yuzden bana o saatler uyuyor hem esimde yanimda oluyor is cikisi oldugu icin.. ek hizmet binasi korucuktaki hastane oyle yaziyorsa orasi
-rabiss54- Smbemdy öyle yazmiyormus benimde eşim 4 gibi çıkıyor işten bir yaşındaki kızımla biz hastaneye gidiyoruz o da oraya geliyor 4:20 ye aldım o yüzden randevuyu inşallah güzel geçer sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah