Elifsmom etkilemek istemem ama benim zor geçti hemde çok ameliyatım bebeğimi görmem o anlara tanıklık etmek süperdi..! Doktorm ertsi gün geldi nasılsn dedi süperim dedim hemn evime gitmek istiyorm dedim 2 ci doğumum bu arada aynı doktordu tamam iyi hoş hastaneden çıktk diğer gün yürüyorm beynime bıçak saplandı uzandm biraz iyiyim ama kalkmam gerekiyor yemek yemem lazm emzirmem lazm ihtiyaçlar bide ben yatmay sevmemm ilkinde sezeryan oldum bunda spinal oldum ben böle birşey görmedm beynimin arkasından omirliğime kadar bir ağrı ama asla oturtmuyor asla tabi bende böle oldu ki kahveyi severm içerm filtre kahve içmeyen benn büyük bardaklarla içiyorm banamasn demedi hastanede başmalamştm içmeye ama yok birde soğuk ter çok attım çok çok çok böle bişey olamaz temmuzun sıcağnda eğerki ben yatarm derseniz spinal 1 haftadan fazla çektim yattığmda bişey yok ama kalktığma bin pişman etmişti ağrı kescisi parol zaten fayda etmedi asla etmiyor iğneden korkarm gidiym iğne yaptırym oda yemedği için çektim ki çok dayanıklıymdır acı eşiğim yüksektr ilk doğumumda herşeyimi yapıyordm asla dikiş acım dahi yoktu bu arada sağlıkla kavuşun inşallah