sendekimsinnn Kızlar yumurtlama gününden önce değerlendirip yumurtlama günü değerlendirmeden hamile kalan varmı acaba
Musilk-1 sendekimsinnn adetimin dördüncü günü hamile kaldım o zaman yumurtlama falan bilmiyordum yirmi sene önce ama o gün hamile kaldığımı biliyorum
ertonunannesi23 sendekimsinnn hamile olmadan önce hep yumurtlama günlerini önemsiyordum ama olmuyordu. Bir ay boyunca hiç önemsemedim ne zaman oldu bile bilmiyorum. Şuan 20+5 ve adetim bitmiş 2. Günü hamile kalmışım 🥲
sendekimsinnn Mini_baby özğr dilereyerek soruyorum yumurtlamadan en son kaç gün önce korunmasız ilişki olmuştu acaba
sendekimsinnn YyyyYasemin bnde 20 aralıkta korunmasız ilişki olmuştu bugünde test yaptım yumurtlama bugğnmüş hamile kalma olasılığım var yani
Elis27 sendekimsinnn tabikide var en az 72 saat sperm rahimde canlı kalabiliyor ve sperm kalitesini göre dahada uzun canlı kalıyor
Mini_baby sendekimsinnn değil bittiği günün ertesi gün hamile kalmıştım sadece korunmasız ilişki o zaman olmuştu
sendekimsinnn ertonunannesi23 benim anlamamadığım kısım bu birçok kişiden duydum adet bittikten 2 sonra 4 gün sonra kaldım diye bu nasıl olabiliyo yumurtlama erkenmi olmuş oluyo
ertonunannesi23 sendekimsinnn bence adet bittikten diğer adet gününüze kadar canınıiz istediği zamna degerlendirin kendinizi şartlamayin şu gün olacak diye🤍
ertonunannesi23 sendekimsinnn yumurtlama günü hamile kalma olasılığınij yüksek olduğu( sadece o günler hamile kalınır diye bir kural yok) dönem ama onun dışında da kalınabilir bu tıbbi açıdan mümkün
edavecrt Adet biterken daha yeni yumurta hazır oluyor zaten yumurtlama bunun kabul penceresi o yüzden yumurtlama öncesi veya sonrası da düzenli ilişki olmalı ben 1 hafta öncesinde falan kalmış olmalıyım
Mini_baby sendekimsinnn 5 gün sürüyor üstteki mesajı kılavye çevirmiş regli bittiği günün ertesi gün ilişki olmuştu
sendekimsinnn Elis27 bakalım tutacakmı bugün yumurtlama günüm ama değerlendirmicem 2 gğn önce korunmasız ilişki olmuştu
sendekimsinnn Elis27 2 aralıkta düşük yaptım 2 ayrı doktora gittim kontrol için doktorlar hemen hamile kalabilecegımı söyledi bnde korunmuyordum ama zaten düşşkten sonra 2-3 defa birliktelik oldu işte en son 2 gün önce oldu