Baştan sona herşeyi açık açık anlatmak istiyorum
Planlı sezeryan ile sabah 6 bucukta hastaneye giriş yaptım nts de bir cm açıklık çıktı ve bebek kanala girmişti hızlıca beni ameliyata aldılar tabi biraz panik oldum işler biraz yavaş ilerlediği için 9.50 falandı doğuma alındım ondan önce doğum haneye aldılar ve nts ye bağlayıp sonda taktılar rica etsem de ameliyata gitmeden takmamiz lazım denildi sonra doğuma giderken bebeğin eşyalarını aldık annemden ve doğuma girdim spinal anestezi oldum ameliyat ekibi efsaneydi diyebilirim spinal asla acımadı kötü olan şu ki panik atagim var ileri derecede ve kaza geçirdiğim için bı ay öncesinde fazla tetiklenmisti ve panik atak geçirdiğim için uyutmak zorunda kaldılar tabi bu bebek çıktıktan sonra oldu.fazla narkozda tabi beni sonrasında biraz zorladı kızım doğduktan sonra babaya götürüp göstermemisler.ve 3 4 saat sonra nefes problemi yüzünden hiç yanımıza gelmedi ne ben gördüm ne babası buda benim çok fazla stres olmama sebep oldu.dogumdan çıktıktan sonra 6 7 kez karnıma bastırıp işlem yapıldı çok sevilecek bir işlem degil ama yapılıyor mecburen odalar ferah ama bana denk gelen yatak fıtık olmama sebep olmuş olabilir rica etsekte bişey yapılmadı şuan güzel bebegimle yan yana olmak dışında çok güzel bir süreç değildi maddi olarak gücüm yeterli olsa kesinlikle özele giderdim bunu biliyorum ağrım olması falan değildi sorun nerde olursam olayım olacaktı ama ilgi vs ameliyathane harici beğenmedim ameliyata da doktor girmedi başka sorunuz varsa alabilirim