Delihatunnn Melek3675 valla degisiyordu ben kullanirken biberona gore falan 4 tane biskuviye 40 50 ml falan koyuyodum heralde ustunden gecti baya goz karari benimkisi cok cok ta 🤷
Pinarkorkmazer Melek3675 aslında zararlı çünkü tamamen şeker ve undan oluşuyor ama annesi olarak siz bilirsiniz tabiki de benim annem ablam da bebeğine verirdi ama ben verme taraftarı değilim bebeğe şimdiden bu kadar şeker vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Kardeşim hasta olduğu için çok fazla metabolizma doktoruna gittik ve doktorlar anneme asla bebe büskivisi verme derlerdi
Pinarkorkmazer Melek3675 bebe büskivisi yerine bebeğine mama alsan daha iyi olabilir onun bedeni daha çok küçük şekerli gıdalar iyi olmaz eğer vermek istiyorsan en azından yedi sekiz aylık olduktan sonra ver çünkü dört aylık bebeğe ek gıda bile zorunlu değilse verilmiyor. Allah korusun büyüdükçe şeker hastalığına yakalanma riski artar karaciğerleri ve pankreası için hiç iyi değil
Melek3675 Pinarkorkmazer şuan mama kullanıyorum zaten merak ettiğim için sordum bu sorum herkesi kudurttu
bengonca Bebeğin annesi sensin onu herkesten çok sen düşünür seversin🌸 ama 5 ay bebeğe daha tadım yeni başlayacak annesi. Bisküvi yerine yoğurt 3 gün ile tadıma başla bence ❤️ en azından senin yaptığın yopurt ile beslenir ❤️
Sevimli_06 Melek3675 ben ezip biberona koyup veriyorum 3 aylık seviyor arada çayda koyuyorum aromalı olsun diye miss gibi içiyor 😂😂