GirlandBoy_Mom Melissayda bugünü kendime ayırdım malum dinleniyorum bu ara biliyosun canım 🥲domates soslu makarna mercimek çorbası ve salata yapıcam🙃
benim-kalbim-o Melissayda bugün misafirim var yemeğe zeytinyağlı yaprak sarması yaptım güveç pilav salata çorba turşu ve tatlım var 🤩
Sazenin [silindi] Evdeki kocaları değerlendirmek lazım 🤭 benimki de kıymalı mantı makarna yapacakmış 😅
[silindi] Sazenin oh valla mis gibi oluyor di mi 🤣 bir de ben kocam mutfağa girince bi yükseliyorum 🤣🤣🤣🤣
Sazenin [silindi] demleme usulü deneyin canım makarna enfes oluyor , üzerine yoğurt mis 🤗 ay bende mutfakta yemek yaparken aşırı keyifleniyorum 🤭 toplaması pek yok ama yine de hevesini kaçırmamak için bir şey demiyorum 😅
[silindi] GirlandBoy_Mom o da çok güzel oluyo sohbet ede ede kahvaltı hazırlamak 🥹 bayılırımmm, benimki ben uyurken hazırlamış kahvaltıyı sağolsun 🤣
GirlandBoy_Mom [silindi] evet çok hoşuma gidiyor öyle günümde çok güzel geçiyor böyle olunca sanki resetleniyorum😍bu ara dinlenmem gerek eşim sağolsun hep yardımcı bana vardiyalı çalışmasına rağmen canım kocam 😍🤭 maşallah diyelim 😌🤭
Melissayda @benim-kalbim-o afiyet olsun canım benimde sarmam vardı iyi düşürdün aklıma bende yarın yapayım 😍