Delihatunnn Sdnnzzz06 kuzenim dogurmustu galiba doktor ismini hatirlamiyorum ama baya yasli bi kadin dogumcu varmis kadin doktor cok da memnunlardi ama 4 yil oldu belki öldü o doktor 😅 ama hastaneden de baya memnundu o cok arastirarak gitmisti oraya
Zehra_nergis Sdnnzzz06 ibrahim yücel köse var mayada değil özel kliniği var ama doğumları mayada yaptırıyo diye biliyorum doğumda gitmedim ama tedavi sürecinde serklajda hep o doktora gittim
Seymanurkurt Delihatunnn Sdnnzzz06 ben aslen aksarayliyim Kayseri’de yaşıyorum ailem fln orda hamileligimi ilk öğrendiğimde nur hilale gitmistim orda olsam yine ona giderdim yinede araştırın sorun maya degilde başka bir yer dersenizde özel Aksaray hastanesinde fatih demirci
Sdnnzzz06 Delihatunnn hyr ölmedi şu an benim doktorum nur hilal olabilir mi adı 😁 çok para istiyorlar ama yapacak birsey yok
Delihatunnn Sdnnzzz06 hala yasiyormu 🤣🤣🤣 ne bereketli ömrü varmıs kadinin masaAllah insaAllah dogurttugu cocuklarinda kendi gibi uzun omurleri olur 🤗
Zehra_nergis Seymanurkurt tam tersi değil mi siz yazınca mayanın hesabına baktım ordada nur hilal daha yaşlı duruyo
Feyzaa_Nurr Sdnnzzz06 ben şuan Nur hilale gidiyorum gebelik için daha öncede birkaç kez rahatsızlığımda gitmiştim çok çok memnunum kendisinden çok tatlı birisi rahatlatıyor insanı
MelikeDB Sdnnzzz06 ben iki kere tavsiye üzerine nevres hanıma gittim ama pek memnun kalmadım açıkçası. Hangi doktora gitsem beni çok acele ettirdi sormak istediklerimi unuttum hep. Yarın inova hastanesinde fatma hanıma gideceğim inşallah o daha iyi çıkar