YyyyYasemin Nurtekee benimde dişim sıkıntılı röntgene girince bebeğe zararı olmaz mı ben zararı olur diye girmiyorum bilginiz var mı
minikbebegim06 YyyyYasemin doktorunuzdan onay almanız gerekiyor kadın doğuma gidip o onay verirse işlem yaptırabilirsiniz
Nurtekee YyyyYasemin bana doktor kağıt yazdi 3 aydan sonra 6 aya kadar diş tedavisi görebilirsiniz röntgen çekebilirsiniz diye ama doktorum röntgen cekmiceni cekmeden kanal tedavisi yapacagini söyledi
Kubraylvc Çok geçmiş olsun karanfil yağı denediniz mi benim 20 lik iki arka dişim yeri göğü inletiyor ağrıdan ölüyorum sadece o iyi geliyor kesiyor bir tek 🥹
minikbebegim06 Nurtekee valla ben söyleyim de sonra daha çok enfeksiyon var diyip bekletmesinler daha çok çekersin
Nurtekee minikbebegim06 birde şey sorucam iltihabli dişe sicak su torbasıyla yanağa tutmak yanlış Bir yontemmi kulagima vuran agriyi hafifletiyor da
minikbebegim06 Nurtekee yok o rahatlatır sadece biseylerle gargara yapmayın ki enfeksiyon oluşturmasın kanal tedavisiyse diste sinire kadar çürük oyuk vardır muhtemelen içine bir şey girerse daha çok enfeksiyon olur fırçalayıp sadece suyla gargara yapın ki temizlensin