Sedafirat Mine bende kola da uzak durmaya çalışıyorum ama cips ten vazgeçemiyorum onun için yaninda meyve suyu içiyorum ki cabuk doyum yemeyim diye
Sedafirat Mine ama çok güzel eskiden kendime bub kadar özen göstermezdim aklıma geldikçe yemek yerdim ama simdi herşeyim bebeğim için
fazilet ya benim bugun 11+3 sanki yokmuş gibi bebek sadce tikşintim var kokudan ve bşımı tasiyamiyorum ikilı tarama testim 17 kaşımda yapilck biraz tırsiyorud
Mine Sedafirat mucize onlar bizim için ben hiç et yemezdim hamile kaldıktan sonra inanılmaz et yemeye başladım 🙈
baharclk Benim ikili testimi doktor yapmadı bebek yüz üstü yatıyo dedi sırt üstü yatması gerekmiş böyle bişeyle karşılaşan varmı
Sanemiko baharclk Can'ım diğer yorumları okuyamadım ama benim bebeğimde dönmeyince 4 kere denedik sonunda ölçebildik çok şükür 🙈İnatçı çıktı velet 🙈😂
Sedafirat Mine bende eskiden et olmayan yemek yemezdim simdi ağzıma bile süremiyorum buzlu gu açınca midem bulanıyor etten bizim bebek vejetaryan olacak galiba 😂😂
baharclk Mine Evet ense kalınlığını ölçemyceği için kanıda almadı test tam yaplmadktan snra üçlüye bıraktı
Sedafirat Mine mayısa kadar tüm etler eşime artik 😊 bizde ilginç cocugumla ilginç şeyler yemeye devam
Sedafirat Mine manav gibi oldu evimiz bol bol meyve yiyoruz teyzesi omrum boyunca bu kadar meyve yememistim markete pazara gidince direkt meyve reyonunda buluyorum kendimi
Sedafirat EdaMinaKele sadece lahmacun da yedim o da dun ilk defa yarim parca yoksa da hic yemiyorum esim bazen kendine yapıyor o pisine kadar mutfağın kapısını bile açmıyorum
Rozalii-67 Mine matmazellayy bende çok merak ediyorum vala sağlıklı hayırlı olsun da farketmez kız erkek kaynanamlar göğüs ucun kararmışsa erkek diyordu kızlarda çok kararmaz sadece tonu değişir dedi 😂😂 inanmıyorum böyle şeylere dedim öğreniriz artk bir ay sonra